Her er hvordan den amerikanske klimaloven vil senke husholdningenes energiregninger

May 6, 2022 | Elbil og elbil ladere


Demokratene vedtok den store klimaloven – Inflation Reduction Act (IRA) – i det amerikanske senatet søndag, 51-50. Det forventes å vedtas i Representantenes hus denne uken, og president Joe Biden sier at han vil signere det så snart det lander på skrivebordet hans. Her er hvordan IRA hjelper huseiere med å oppnå energieffektivitet og senke energiregningene.

Rabatter og skattefradrag er inkludert i IRA for huseiere som erstatter olje- eller gassdrevne ovner, kjeler, varmtvannsberedere og komfyrer med høyeffektive elektriske apparater.

Den ideelle organisasjonen for elektrifisering, Rewiring America, skriver i en brief fra 5. august, “IRA Benefits to Disadvantaged Communities”:

En husholdning med en effektiv elektrisk varmepumpe for romoppvarming og -kjøling, en varmepumpevannvarmer, ett elektrisk kjøretøy og solcellepaneler vil spare 1800 dollar i året i dag.

Disse besparelsene vil gjenspeiles i lavere månedlige energiregninger, redusert volatilitet i regningen og en reduksjon av uforholdsmessig høye energibyrder i vanskeligstilte samfunn. Viktigere er at disse besparelsene summerer seg – så mye at hvis en husholdning investerer energibesparelsene sine fra å elektrifisere husholdningsapparater, vil disse besparelsene vokse til over 30 000 dollar etter 10 år og 140 000 dollar etter 25 år.

High-Efficiency Electric Home Rebate-programmet på 4,28 milliarder dollar, som er bakt inn i IRA, vil gi en forhåndsrabatt på opptil 8000 dollar for å installere varmepumper, som både kan varme og kjøle hjem. Det gir også en rabatt på opptil $1750 for varmepumpevannvarmere. (Redaktørens merknad: Vi har nettopp installert en luftvarmepumpe for varmtvannsbereder i huset vårt. Det koster minimale $108 i året å kjøre.)

Det er også en rabatt på opptil $840 for å kompensere for kostnadene for en varmepumpe tørketrommel eller en elektrisk komfyr, inkludert induksjonsområder.

Hvis et hjem trenger en elektrisk paneloppgradering for å støtte nye elektriske apparater, er det opptil 4000 USD i rabatt for å hjelpe med det. Det er også en rabatt på opptil $2500 for forbedringer av elektriske ledninger.

Og for en av de mest kostnadseffektive og raskeste måtene å gjøre et hjem mer energieffektivt – isolasjon og tetting – er det en rabatt på opptil $1600.

IRA gir en skattefradrag på opptil $2000 for å installere varmepumper for huseiere som ikke kvalifiserer for rabatten, og installasjon av en induksjonsovn eller nye energieffektive vinduer og dører kvalifiserer for skattefradrag på opptil $1200 årlig.

Huseiere vil kunne samle inn maksimalt $14 000 totalt i rabatter. Husholdningsinntekten kan ikke overstige 150 % av arealets medianinntekt som beregnet av Institutt for bolig- og byutvikling for å kvalifisere. (Her er et hendig verktøy for områdemedianinntektsoppslag fra Fannie Mae for å se hva grensen din er.)

Programmet vil bli administrert av stater og vil vare til og med 30. september 2031.

Les mer: Hvis den store amerikanske klimaregningen går igjennom, er det her hvordan den kan lade sol og vind i turbo


UnderstandSolar er en gratis tjeneste som kobler deg til topprangerte solcelleinstallatører i din region for personlige solestimater. Tesla tilbyr nå prismatching, så det er viktig å handle for de beste tilbudene. Klikk her for å lære mer og få tilbud. — *annonse.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...