Hexed Home Assistant overvåker 3D-skrivere

May 21, 2023 | Smarthus


Du kan være barnevakt for 3D-printeren 100 % av tiden, eller du kan krysse fingrene og håpe at alt fungerer. Noen overvåker skriverne sine ved hjelp av webkameraer, men [Simit] har en mer stilig metode for å holde oversikt over seks 3D-skrivere.

Ideen er å bruke en 3D-trykt sekskant LED-skjerm funnet på nettet. Ved å legge til en ESP32 og Home Assistant kan du fjernkontrollere skjermen. Skriverne bruker Klipper og kan rapportere status ved hjelp av et API kalt Moonraker. Hver sekskant viser statusen til én skriver. Du kan se om skriveren er tilkoblet, satt på pause, skriver ut eller i andre tilstander basert på fargen og antallet lysdioder som lyser. For eksempel blir en sekskant helt grønn når utskriften er fullført.

Når du først har en web-API og noen nettverksstyrte lysdioder, er det relativt enkelt å koble det sammen med Home Automation. Selvfølgelig kan du gjøre det på andre måter også, men hvis du allerede har hjemmeautomatisering i gang av andre grunner, hvorfor ikke?

Vi har sett andre måter å gjøre dette på, selvfølgelig. Hvis du trenger en enkel skjerm, har øynene det. Hvis du ikke bruker Klipper, kan OctoPrint utføre et lignende stunt.
Her er kilden til saken

Hack Enkel | Hackaday

Her på Hackaday elsker vi definitivt å feire de harde hackene: de vanvittige bragdene med omvendt konstruksjon, de fysikk-trossende fantasiene eller misbruket av banebrytende teknologi. Men i dag vil jeg gjerne heve et retorisk glass til hyllest av de enkle...

Hands-On Analysis & Review [2023]

Hands-On Analysis & Review [2023]

WiFi cameras have become a popular way to add an additional layer of security to your home’s exterior. One of the best options currently is Blink Cams. But are they any good?Well, in an effort to put this question to rest, we’ve spent months of testing to bring...