Hjelper fagfolk med å oppdage “Art of Smart”

Dec 20, 2022 | Diverse


Hjelper fagfolk med å oppdage

Vi snakker med en elektriker-entreprenør, Rich Heppell, for å finne ut mer om hvordan han hjelper andre fagfolk til å oppdage “Art of Smart”.

Det var Henry Ford som berømt sa: “Du kan ikke bygge et rykte på det du skal gjøre”. Hvor veldig passende disse ordene har vist seg over tid. Vi har alle vært i det scenariet hvor vi, etter at noen halvlitere har blitt falt og litt bravader begynner å strømme, har kommet opp med (det som på den tiden) ser ut til å være ideen for den store forretningsmuligheten, tjene millioner og forandre verden på samme tid.

Når hodet har ryddet morgenen etter og realiseringen av jobben og den personlige investeringen som følger med et slikt foretak har startet, er det vanligvis tilbake til hverdagsjobben og drømmene om en dag å bli “den store osten”.

Det er imidlertid de sjeldneste individene som faktisk ser slike ideer til virkelighet; ha drivkraft, lyst og forretningssans til å oppnå nøyaktig det de har sagt de skal gjøre.

Ta Rich Heppell, eier og grunnlegger av York-baserte hjemmeautomatiseringsspesialister, Art of Smart (AOS), som et eksempel. For bare fem år siden tok han en avgjørelse som til slutt skulle vise seg å være en av de “smarteste” han hadde tatt i sin begynnende karriere:

«På den tiden hadde jeg vært ansatt i den elektriske industrien i litt over et tiår, og jobbet hovedsakelig som en gnist, men jeg var desperat etter å flytte inn i smarthusindustrien. Denne typen arbeid har alltid interessert meg, og åpenbart betyr den økende bevisstheten innen hjemmeautomatisering og smarte kontroller at det er en sektor i stadig utvikling.

«Jeg lanserte min egen virksomhet, Art of Smart, i oktober 2017, og bestemte meg for at den beste handlingen var å velge en plattform jeg kunne bli kjent med som min egen bukselomme. Basert på anbefalinger og min egen personlige erfaring, valgte jeg Control4-plattformen, som har vist seg å være en veldig klok avgjørelse.”

Tar kontroll

Control4-systemet har et sterkt globalt rykte som kan kontrollere (og er på ingen måte begrenset til) teknologi som belysning, multi-sone lyd, HVAC-systemer, sikkerhetsplattformer, smarte låser og mye mer – fungerer via slike som Zigbee, Z-Wave og Wi-Fi. Like viktig er det at bruken har et ekte lag av eksklusivitet knyttet til seg, med bare autoriserte Control4-forhandlere som kan distribuere og installere produktene.

Rich sier: «Da jeg først hadde fått tak i hva systemet kunne oppnå, begynte jeg å ta noen jobber og bygge et rykte for meg selv. Min første lærling, Andy, ble så med oss ​​ni måneder senere, og det var det punktet hvor alt virkelig tok av.»

Det er faktisk litt av en underdrivelse, som det interne teamet på 12 som nå jobber hos Art of Smart beviser. Slik er partnerskapet som Rich og Art of Smart har bygget med Control4, AOS vant Control4 Circle of Excellence Award i 2019 og ble anerkjent som Control4s høyeste volumpartner i 2020. AOS er også nå en Control4 Diamond-forhandler og har nylig vunnet partneren prisen for året 2022.

Art of Smarts kundebase og omfang fortsetter å vokse, med Rich og teamet hans som jobber med avanserte, komplekse prosjekter for en kundeliste som inkluderer stjernespekkede fotballspillere og kjendiser, som professor Green som har endt opp med å bli en nær venn . Som bedriftseier forblir Rich svært praktisk, personlig kartlegging av prosjekter og overvåker den generelle driften av alle operasjoner og kunderelasjoner for å sikre at prosjekter går så jevnt som mulig.

Han forklarer: «Jeg har aldri vært en person som er spesielt egnet for en kontorbasert rolle, så jeg liker å jobbe aktivt på stedet når vi påtar oss kundeprosjekter. Dette betyr også at jeg kan holde fingeren på pulsen og overvåke alle aspekter av det virksomheten gjør, slik at kvaliteten på hver jobb holder seg til det absolutte maksimale.»

Nettverksmuligheter

Hvis det var ett element som holdt Art of Smart-teamet tilbake fra global dominans, er det det faktum at det bare er så mange timer i døgnet, og som et resultat bare så mye ekspertise som kan tilbys klienter på daglig basis.

Opprettelsen av et nasjonalt nettverk med over 200 partnerbedrifter – noe Rich har viet mye av sin personlige tid til – skulle alltid være en naturlig forlengelse av virksomheten, og styrke rekkevidden til AOS-merket ytterligere, og i sin tur antallet av prosjekter den kan gjennomføre.

Han forklarer: «Vi tilbyr våre partnere støtte med design, priser, innkjøp, installasjon og etterbehandling av smarthussystemer. Vi vil bruke dem til arbeid og ettervern på våre prosjekter for å begrense installasjonskostnadene for kundene våre.

«Når vi tar beslutninger om å utvide virksomheten, er jeg alltid veldig forsiktig med å bygge ting for raskt, i tillegg til at jeg setter pris på behovet for å gjøre ting skalerbare.

«Å introdusere et installatørnettverk handler ikke bare om å ta på seg den første virksomheten som kom til oss, eller til og med den som har den ivrigste holdningen. Våre partnere er ved vår side for å bistå i prosjekter, og kommer våre kunder til gode ved å holde lønnskostnadene nede og kvalitetsstandardene høye. For å sikre at omdømmet vårt ikke lider, må partnerne våre kjøpe seg inn i AOS-etosen og ta del i opplæringen vi tilbyr.»

Kvalitetskontroll gjennom AOS Academy

Hva gjør Rich for å sikre at AOS-installasjonsnettverket opprettholder standardene han krever? Han trener dem personlig, selvfølgelig.

Under den globale pandemien brukte Rich tiden sin til god bruk ved å gjøre en langsiktig visjon til virkelighet med åpningen av Art of Smarts eget interne treningsakademi – AOS Academy. Herfra er han i stand til å forsyne ambisiøse installatører av smarthus med sin omfattende kunnskap om både Control4- og Lutron-systemer, og hjelpe dem til å forstå forretnings- og markedsføringsteknikkene som kan gjøre firmaet deres til en suksess.

“En av grunnene til å åpne akademiet,” sier Rich, “er for at alle vi trener skal komme unna med kunnskap og ferdigheter for å sikre at standarder er harmoniske på tvers av prosjekter, slik at vi kan bringe verdi til våre eksisterende og fremtidige kunder – uansett hvor de er i landet.

«Etterspørselen etter smarte hjem har vokst eksponentielt de siste årene, så vi har vært veldig opptatt av å dyrke et nettverk av spesialister over hele Storbritannia som kan hjelpe oss med å lage den typen høykvalitets, skreddersydde smarthus som Art. av Smart er kjent for. Hver og en av disse spesialistene lærte av oss ved Art of Smart Academy.»

Etter suksessen til AOS Academy, reagerte merkevaren på noen av problemene som ble skapt av restriksjoner på personlig trening (forårsaket av forskjellige nedstengninger gjennom pandemien), ved å åpne et online treningsakademi. Dette gir videoer hver uke for mer enn 300 bransjefolk over hele verden, mens Rich og teamet hans har timevis med morsomt, engasjerende og lærerikt innhold på YouTube. Når du ser på den totale produksjonen, er det utrolig å tenke på at Rich produserer nok bransjerelevant innhold til å ansette tre medieskapere på heltid i teamet, i tillegg til “dagjobben”.

Treningsgevinster

Så, hvilke råd har Rich til ambisiøse smarthusspesialister? «Bli involvert med så mye trening som mulig med ulike systemer og finn ut hvilke du liker best og kan se deg selv tilby på heltid. Jeg vil også anbefale å ta litt skikkelig nettverkstrening og bli kjent med TCP/IP, da det vil gi deg en bedre sjanse til å lykkes i denne bransjen, svarer han.

«Vårt fokus er å skape et hjem som forbedrer kundens livsstil. Vi knytter alle hjemmesystemene sammen i et brukervennlig grensesnitt slik at de enkelt kan fokusere på å nyte dyrebare øyeblikk i hjemmet sitt. Interessant nok ser belysning og sikkerhet ut til å være de mest populære prosjektene vi tar på oss for tiden.»

Han legger til: «Vi har bygget virksomheten på omdømme og ved å kun ansette folk som deler samme visjon og ønsker å gjøre en best mulig jobb. Vi ansetter for lidenskap og har bygget et strålende team som alle elsker det de gjør.

“Hvert prosjekt vi gjennomfører har sine egne krav, og vi er stolte over å ha produsert skreddersydde løsninger for våre kunder gang på gang.”

Følg Art of Smart på Instagram: (@artofsmartmedia)

Få mer informasjon om Art of Smart og AOS Academy her

CASE STUDIE: EN AVTALE MED PROFESSOREN

En av våre mest bemerkelsesverdige kunder (som vi kan snakke om) er musiker, professor Green, sier Rich. «Han kom til vår oppmerksomhet etter å ha lagt ut på sosiale medier om en krangel med sin forrige installatør – mange systemer fungerte ikke, og det eksisterende selskapet hans ignorerte alle kommunikasjonslinjer.

«Etter en innledende chat på Instagram, besøkte vi et par dager senere for å undersøke problemene. Heldigvis hadde vi ekspertisen til å fikse de fleste problemer og problemer som påvirket hans daglige liv, og samlet nok informasjon til å sette sammen et forslag for en fullstendig overhaling og oppgradering av systemet.»

En fullstendig overhaling

Han fortsetter: «Det originale stativet og belysningspanelene ble best beskrevet som en ‘potensiell brannfare’, og teamet vårt brukte en uke på stedet på å rive det hele tilbake til bare ledninger, før de avsluttet testingen på nytt og merket all kabling. Vi installerte deretter et nyoppbygd stativ som var fullt av nye komponenter og reterminerte lyskontrollpanelet. Vi installerte også ny CCTV, intercom, WiFi, oppvarming og en oppgradert videodistribusjonsenhet.”

Rich legger til: «Jeg var veldig stolt over arbeidet vårt team la ned hele uken, og ble sent på kveldene og fullførte sent på fredagskvelden, slik at kunden satt igjen med et fungerende system i et varmt, sikkert, godt opplyst hus, med fungerende TV-er og en musikksystemfest klar til bruk.

“Som tilfellet er med alle overtakelser og oppgraderinger, ble flere problemer med besøk og ekstern assistanse etter den første overhalingen inkludert, og dette ble behandlet raskt via AOS Aftercare. Når vi hadde fullført de første arbeidene, har vi siden kommet tilbake ved mange anledninger for å utvide systemet og utføre fremtidige oppgraderinger.

“Klienten er en stor forkjemper for Art of Smart og kan ofte sees rose teamet og nevne oss i tilfeldige innlegg og historier. Vi har også blitt gode venner gjennom hele prosessen og vil ofte ta igjen en drink eller to. Vi bestilte til og med en spa-dag til bursdagen hans.»Kilde