Hjemmeassistent kommer for bilen din!

Jan 21, 2023 | Smarthus


Skjermbilde av Companion

Hei alle sammen, i dag vil vi kunngjøre at utviklingen har begynt på Android Auto. I desember har Google gitt ut en oppdatering til Android Auto og aksepterer endelig IoT-apper i Play Store. Som du gjettet ønsket teamet å få funksjoner lagt til umiddelbart. Sjekk ut de nye kommende funksjonene teamet allerede har begynt å legge til!

Disse funksjonene er for øyeblikket tilgjengelige i betakanalen vår og vil bli utgitt til stabil i løpet av de neste 2 ukene.

Skjermbilde inne i bilen

Når du starter appen fra hovedenheten, har du enkel tilgang til enheter som garasjeporten din, lys, låser og til og med scener.

Skjermbilde av domener

Ved å trykke på en kategori kan du se dens enheter og deres tilstand (med umiddelbare oppdateringer!). Det er også enkle berøringskontroller for å gjøre ting som å åpne garasjeporten før du går ut.

Skjermbilde av enhetskontroll

I tillegg til å velge et domene kan du også navigere til hva som helst i Home Assistant som har en plassering, som personer, enheter eller sensorer.

Skjermbilde av navigasjon

Vi har også lagt til en ny binær sensor som lar deg automatisere når du er i bilen og koblet til hovedenheten. Det er også et tilleggsattributt for tilkoblingstypen.

Skjermbilde av sensor

En stor takk til Jbassett og jpelgrom for deres bidrag til den nye Android Auto-appen. Vi ser frem til de fortsatte forbedringene av denne nye opplevelsen.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...