Hollywood Destination E-Bike Rack bærer lett 140 pund for $700

Nov 4, 2022 | Elbil og elbil ladere


En ting jeg elsker med e-sykler er at du må sette dem på sykkelstativ sjeldnere. Siden de driver deg betydelig raskere og lenger enn en akustisk sykkel, er det mer sannsynlig at du bare sykler til sykkelstien i stedet for å bære sykkelen dit på bilen.

Når det er sagt, er det definitivt tider når det er nødvendig å ta en e-sykkel på et bilstativ, og den ekstra vekten og forskjellige geometriene til en e-sykkel gjør dem umulige eller farlige å montere med tradisjonelle sykkelstativ. Det er her en ny type sykkelstativ som visker ut linjene mellom sykkelholdere og motorsykkelholdere kommer inn. I dag ser vi på Hollywood Destination E-Bike Rack som kommer inn til en solid pris på $699,99.

For det første kommer Hollywood Destination E-Bike Rack nesten ferdig montert i esken og krever bare noen få minutter å stramme noen skruer og feste noen belter. Den passer inn i 2-tommers tilhengerfeste som jeg installerte på min Tesla Model Y. Selv om den ikke tilbyr gjennomgangsbelysning (og er heller ikke lovlig forpliktet til), tilbyr den en myriade av sikkerhetsfunksjoner som vil holde deg fra klyper av en finger.

Det viktigste jeg legger merke til her er de kraftige delene av høy kvalitet, men det er også hyggelig å se en veldig miljøvennlig emballasje med bare noen få plastklips og baggies. Med bare noen få deler å sette sammen, blir det mindre skremmende å sette den sammen, og tenåringssønnen min og jeg fikk den festet til bilen på 15 minutter.

Du vil virkelig legge merke til den ekstra tyngden i forhold til et tradisjonelt sykkelstativ, til og med et akustisk sykkelstativ med fire spor. Med en vekt på 46 kg er det ikke trivielt å sette inn i tilhengerfestet, men sannsynligvis er min favorittdel med dette festet og den største oppgraderingen i forhold til mitt forrige sykkelstativ det patenterte «no wobble hitch-systemet». Det er en fancy betegnelse på boltstrammere, og det gjorde en stor forskjell i forhold til det gamle sykkelstativet mitt, som ville vingle når vi kjørte.

Settet inkluderer også en lett oppbevarbar rampe for å få tunge e-sykler av og på stativet. Nedenfor setter jeg Luna X-2 (som veier ca. 42 lbs) på stativet.

For å være ærlig kommer jeg ikke til å bruke teleskoprampen fordi jeg er i stand til å løfte de fleste e-sykler de tre føttene opp fra bakken på og av stativet, men jeg kan tenke meg at mindre folk kan finne dette nyttig. Det ville også vært nyttig for meg med noe som en Sur Ron, men teknisk sett er stativet kun vurdert for to sykler på 70 pund. Jeg prøvde uoffisielt med to 100lb Juiced e-sykler, og alt virket bra. Men jeg ville holdt meg til spesifikasjonene på middels til lange turer.

Festebåndene er superenkle å feste, men det var ekstremt trangt å få dem rundt de 20-tommers, 4-tommers brede elsyklene med fettdekk. Jeg tror ikke den lille radiusen til disse dekkene ble vurdert i designet, og jeg håper å se et fremtidig sykkelstativ med enten tettere klemmer eller lengre belter.

Mens festene lett ville holde syklene på stativet, kommer Hollywood Destination e-sykkelstativ med to stangklemmer som virkelig holder det hele i ro. Jeg liker disse spesielt fordi de virkelig lar omtrent hvilken som helst form og størrelse på sykkelen fungere. Men hvis du har en karbonsykkel, som Luna X-2, vil du gjerne feste klemmene til setepinnen eller en annen ikke-karbondel av sykkelen.

Hollywood Rack – 180 mil tur NYC til Vermont

Som jeg sa før, “no wobble hitch system” kom i clutch her. Sammen med klemmene gjorde det virkelig turen jevn, og det var lett å glemme at vi fraktet tunge e-sykler. Da vi visste at vi ville miste litt kjørelengde, kjørte vi saktere enn vanlig og fikk bare en rekkevidde på rundt 10 % sammenlignet med vår vanlige tur opp dit.

Hollywood tilbyr også låseramme og setestolpeklemmer som gir ekstra trygghet når du stopper på en restaurant på tur. Når sykler ikke kjøres, foldes stativet flatt mot baksiden av bilen og foldes også enkelt ut for tilgang til baksiden av bilen.

Selvfølgelig fungerer Hollywood Destination Rack også bra med akustiske sykler, til og med XL 29-tommere som Trek Session 8 downhill-sykkel vi bruker i Vermont. Det tar bare et minutt å sette denne tingen på der og du er klar til å gå til fjells.

Electrek’s Take

Jeg vet at det finnes noen slankere sykkelstativ der ute fra Thule og Yakima som koster opptil $1000. Men Hollywood Destination 2 E-Bike Rack inspirerer virkelig selvtillit til $699 og har et veldig solid, sammenleggbart system og jevn reise med “ingen slingring”. Hvis det er for rikt for blodet ditt, tilbyr de modeller for $599 og $499 også.

Hollywood Destination 2 E-sykkelstativ spesifikasjoner:

 • Kapasitet: To sykler (maks. 70 lbs. per sykkel)
 • Trekkstørrelse: bare 2″ (ikke bruk en 1 ¼” – 2″ koblingsadapter)
 • Inkluderer en 46 tommer lang rampe.
 • Maksimal sykkelakselavstand: 50″
 • Maksimal dekkbredde: 4,5″
 • Inkluderer liknende låsepinne og låserammeklemmer
 • “No-Wobble Hitch System” eliminerer slakk mellom mottakeren og stativet uten bruk av verktøy.
 • Foldes flatt mot bilen når den ikke er i bruk
 • Funksjonens “Balansert tilting” med dreiepunktet mellom de 2 syklene, noe som gjør det så enkelt som mulig å vippe ned for tilgang til lastedøren
 • Rammegriperne på dette stativet kan holde gjennomgangssykler ved setepinnen, derfor trengs ikke sykkeladaptere og bør ikke brukes.
 • Inkluderer valgfri fast rammegrabber som kan brukes i stedet for hurtigutløser
 • Avstand mellom sykler: 11″
 • Stativvekt: 46 lbs.
 • Begrenset livstidsgaranti
 • Ved bruk på setepinne krav: Min. 1″ / maks 2″
 • For gjennomgangssykler: Sikre sykkelen ved å bruke stativene Frame Grabber rundt sykkelstolpen.
 • 4-tommers stroppforlengelsessett selges separat: STPEXT
 • Skal ikke brukes på frontfester
 • Skal ikke brukes med noen 1-1/4″ – 2″ adapter
 • Må ikke brukes med koblingsforlengelser lengre enn 8″
 • Skal ikke brukes på noen tilhenger, vendeskive eller tilhengerkjøretøy
 • KUN KLASSE B RV GODKJENT (IKKE GODKJENT FOR KLASSE A ELLER KLASSE C RVS)

FTC: Vi bruker inntektsgivende automatiske tilknyttede lenker. Mer.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...