HomeSeer blir med i Works with Home Assistant

Apr 12, 2023 | Smarthus


HomeSeer og fungerer med Home Assistant-logoer

HomeSeer er nå medlem av Works with Home Assistant-partnerprogrammet, og de er forpliktet til å sikre at deres Z-Wave smarte produkter er oppdatert og klare til bruk i Home Assistant.

HomeSeer-produktene er alle Z-Wave Plus-sertifisert. Deres smarte dimmer/brytere tilbyr praktiske RGB-LED-er som kan programmeres med automatiseringer til å lyse eller blinke 7 forskjellige farger når ting skjer i hjemmet ditt. Bryterne støtter også multitap-handlinger for å utløse automatiseringer og scener.

HomeSeer fungerer med Home Assistant

HomeSeer tilbyr en AC-drevet Z-Wave multisensor som også inkluderer en RGB LED for statusoppdateringer. Ytterligere Z-Wave-produkter inkluderer en bevegelsessensor, lekkasjesensor, dør-/vindussensor, flomlyssensor og motorisert vannventil.

HomeSeer Z-Wave-enheter fungerer lokalt og integreres sømløst med Z-Wave-integrasjonen i Home Assistant (krever Z-Wave-grensesnitt). Ettersom all tilkobling skjer lokalt, skjer statusoppdateringer og kontroll av enhetene dine umiddelbart i Home Assistant.

Med automatiske fastvareoppdateringer via Home Assistant vil vi fortsette å tilby den beste brukeropplevelsen for enhetene deres.

For å lære mer om HomeSeer-produkter, ta en titt på nettsiden deres.

PS: Vi jobber aktivt med å lette integreringen av HomeSeer Z-NET G3 i Home Assistant

Finn ut mer om Works with Home Assistant-partnerprogrammet.Her er kilden til saken

Hack Enkel | Hackaday

Her på Hackaday elsker vi definitivt å feire de harde hackene: de vanvittige bragdene med omvendt konstruksjon, de fysikk-trossende fantasiene eller misbruket av banebrytende teknologi. Men i dag vil jeg gjerne heve et retorisk glass til hyllest av de enkle...

Hexed Home Assistant overvåker 3D-skrivere

Du kan være barnevakt for 3D-printeren 100 % av tiden, eller du kan krysse fingrene og håpe at alt fungerer. Noen overvåker skriverne sine ved hjelp av webkameraer, men [Simit] har en mer stilig metode for å holde oversikt over seks 3D-skrivere. Ideen er å...