Hudson Group inngår nytt partnerskap med Wibe

Jan 24, 2023 | Diverse


Hudson Group inngår nytt partnerskap med Wibe

Hudson Group, som eier RMS og Armorduct, har dannet et nytt partnerskap med Wibe Group for å tilby spesialiserte kabelhåndteringsløsninger for korrosive og farlige miljøer.

Samarbeidet vil se at Wibe kabelstiger og Mita Glass Reinforced Polymer (GRP) inneslutningsprodukter distribueres til Storbritannia gjennom ‘Milton’, en ny avdeling av Hudson Group.

Det mangeårige Mita-merket, allestedsnærværende i den elektriske industrien i over 35 år, er en markedsleder innen korrosjonsbestandige GRP-inneslutningsprodukter, som er ideelle for ekstreme bruksområder på tvers av sektorer, inkludert kjernekraft, olje og gass, marine, farmasøytisk og transport infrastruktur.

Wibe kabelstiger er anerkjent over hele verden for optimal styrke og holdbarhet, og tilbyr en svært effektiv og fleksibel løsning for de mest krevende prosjektene.

I en kommentar til den nye avtalen sa Hudsons administrerende direktør, Simon Hudson-Smith: “Wibe har en merittliste som strekker seg over 100 år og er universelt kjent for kvaliteten på sine kabelstøtteprodukter. Vi ser frem til å bygge videre på dette grunnlaget og utforske nye muligheter, inkludert potensialet til å samarbeide med RMS og Armorduct for å styrke tilbudet vårt til kunder over hele Storbritannia.”

Patrick Arcidiacono, administrerende direktør i Wibe Group la til: “Dette partnerskapet vil resultere i synergier som vil være til nytte for kunder på tvers av et stort spekter av bransjer. Gjennom Milton kan vi raskt og effektivt målrette oss mot det britiske markedet med spesialprodukter som vil generere effektivitet og forbedre kvaliteten på kabelhåndteringsløsninger.

“En viktig del av Wibe Group-strategien er å slå seg sammen med nøkkelaktører innen kabelhåndtering over hele verden, og ved å slå oss sammen med Milton og den bredere Hudson-gruppen, inkludert RMS og Armorduct, oppfyller vi målet vårt.”

Milton vil bli ledet av prosjektdirektør Paul Nolan som har jobbet i den elektriske industrien i mer enn tre tiår. Med lang erfaring innen kabelhåndteringssektoren har Paul spesiell kunnskap om ekstreme miljøutfordringer.

Paul la til: “Vårt hovedmål er å gi M&E-entreprenører og konsulenter “tilpass og glem” kabelstyringssystemer. Våre spesialiserte produktserier muliggjør løsninger som gir vedlikeholdsfri toppytelse for tøffe og farlige prosjekter gjennom hele installasjonens livssyklus.

“Mita-produktene vil styrke vår spesialistportefølje med GRP-stiger, skuffer, kanaler, bunn- og støttesystemer som kan skreddersys for de mest krevende miljøer.”

Milton vil være basert på Hudson Groups hovedkontor i Andover, Hampshire.

Få flere detaljer ved å klikke herKilde