Hudson utnevner ny prosjektdirektør

Apr 12, 2023 | Diverse


Hudson utnevner ny prosjektdirektør

Hudson, Storbritannias ledende uavhengige gruppe av spesialiserte kabelbegrensningsselskaper, har utnevnt Paul Nolan som prosjektdirektør.

Paul bringer omfattende kabelhåndteringsekspertise til teamet som har jobbet i bransjen i mer enn 30 år. Han begynte sin karriere innen salg hos Vantrunk og har siden hatt senior forretningsutviklingsroller i selskaper, inkludert Mita og Cablofil.

Hos Hudson vil Paul være ansvarlig for å utvide gruppens nystartede virksomhet, Milton, som spesialiserer seg på korrosiv og farlig kabelhåndtering. Milton har nylig avtalt et partnerskap med Wibe Group for å distribuere Mitas GRP-kabelhåndteringsprodukter og Wibe stålkabelstigesystemer til Storbritannia.

Milton slutter seg til to andre selskaper som utgjør en del av Hudson, inkludert RMS, en spesialist ekstern produsent av kabelhåndteringsløsninger, og Armorduct, en produsent av standard og skreddersydde kabelhåndteringssystemer.

Når han snakket om utnevnelsen sin, sa Paul: «Det er et enormt, uutnyttet marked for Wibe og Mitas produkter i Storbritannia, så det er en spennende tid å bli med i virksomheten. Jeg vil jobbe tett med M&E-entreprenører for å hjelpe med å posisjonere Milton som deres førstevalg for kabelhåndtering i farlige og korrosive miljøer. Vår prioritet er å tilby kostnadseffektive, holdbare løsninger for krevende prosjekter innen sektorer som infrastruktur, marine, kraft og industri.

“Min omfattende erfaring fra kabelhåndteringssektoren betyr også at jeg kan støtte den bredere Hudson-gruppen for å styrke relasjoner med nye og eksisterende kunder. Med en sterk visjon fokusert på kvalitet og innovasjon, har Hudson ambisiøse planer for vekst, og jeg ser frem til å være en del av det.»

Hudsons administrerende direktør Simon Hudson-Smith la til: “Hudson tilbyr nå et uovertruffen utvalg av kabelhåndteringsprodukter og -løsninger, noe som setter gruppen i en sterk markedsposisjon og skaper betydelige muligheter for ytterligere ekspansjon. Pauls ekspertise vil være medvirkende til å hjelpe oss med å styrke kundebasen vår og nå våre bredere forretningsmål.

“Gjennom sin lange og suksessrike karriere har Paul fått en omfattende kunnskap om kabelhåndteringsprodukter som vil gjøre oss i stand til sømløst å integrere Milton i gruppen og tilby en ny og spesialisttjeneste til våre kunder.”

For mer informasjon, klikk herKilde