Hva du bør vite før du kjøper et elektrisk kjøretøy

May 1, 2023 | Diverse


4. Finn ut hvor de offentlige ladestasjonene er på ruten din

Igjen, for de fleste er en daglig lading i garasjen nok, men hvis du planlegger å kjøre et annet sted eller for en lengre strekning, vet hvor de offentlige ladestasjonene er. Spesielt i travle kjøretider kan disse fylles opp raskt og føre til lange ventetider.

5. Få det beste batteriet

Selv om det vil koste mer, vil du ønske å få batteriet med lengst levetid. Ikke bare vil du støte på færre ladenødsituasjoner, men du vil få en høyere annenhåndsverdi når det er på tide å selge bilen.

6. Vær oppmerksom på de skjulte kostnadene ved elektriske kjøretøy

Ja, du vil spare på gass og hjelpe miljøet, men det er andre utgifter å forstå. Forsikringskostnadene for elbiler kan være høyere, det samme kan salgsavgiftene (noen stater kompensere for tapet av gassavgifter på denne måten). Dekk kan slites raskere, og du vil også øke strømforbruket hjemme mens du lader hjemme. Så sørg for å kjøre tallene på disse tingene før du kjøper, og vær forberedt.

Hvis du har spørsmål om å få mest mulig ut av ditt elektriske kjøretøy eller installasjonstjenester for el-ladestasjoner i Nord-Virginia, kontakt oss i dag: (703) 494-3989.

Kilde