Hva koster det å reparere en Subaru?

Nov 24, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tips for å spare penger på Subie-fikser

Denne artikkelen kan inneholde tilknyttede lenker

Vi vet alle at bilreparasjoner kan være dyrt. Men hvor mye koster det egentlig å reparere en Subaru? La oss ta en titt på noen av de vanligste reparasjonene og hva du kan forvente å betale for dem.

Kostnaden for reparasjoner vil variere avhengig av hvilken Subaru-modell du har og hvor alvorlig skaden er. Det er imidlertid noen reparasjoner som er mer vanlig enn andre.

2022 Subaru Forester Wilderness
Subarus er pålitelige, men reparasjoner kan være kostbare

Hvordan spare på Subaru reparasjonskostnader

Når din Subaru trenger reparasjoner, kan kostnadene bli dyre. Det finnes imidlertid måter å spare på reparasjonskostnader. En måte å spare på er å gjøre reparasjonene selv. Dette kan være en fin måte å spare penger på, men det er viktig å sørge for at du har kunnskapen og ferdighetene til å gjøre reparasjonene riktig.

En annen måte å spare på reparasjonskostnader er å finne en god uavhengig mekaniker. Uavhengige mekanikere tar vanligvis mindre enn forhandlere for arbeid, og de kan kanskje få deler med rabatt.

Andre måter å redusere kostnadene på er å investere i en utvidet garanti for en Subaru, og for å holde tritt med regelmessig planlagt vedlikehold. Dette kan bidra til å forhindre alvorlige problemer som er dyre å reparere, og en garanti kan noen ganger gi økonomisk dekning, avhengig av problemet.

Mest vanlige Subaru-reparasjoner

Mange bileiere er kjent med de høye reparasjonskostnadene, og dette gjelder spesielt for Subaru-eiere.

2020 Subaru Legacy AWD sedan
Hold deg oppdatert på det som er under panseret

O2-sensor foran

I følge tilbakemeldinger fra kunder er den vanligste reparasjonen for Subaru-biler tilbakekallingen av O2-sensoren foran. Denne delen er ansvarlig for å overvåke oksygennivået i motoren.

Denne sensoren kan bli skadet eller defekt, noe som får motoren til å gå mager og potensielt føre til motorsvikt. I noen tilfeller var en tilbakekalling på denne delen knyttet til branner.

I følge Reparer Smithkan du forvente å betale et gjennomsnitt på $274 for denne reparasjonen.

Katalysator

Katalysatoren er ansvarlig for å redusere utslippene fra motoren. Når det svikter, kan det føre til at motoren går rik, noe som betyr at det vil være for mye drivstoff og ikke nok oksygen i blandingen. Dette kan føre til redusert effekt og økt drivstofforbruk.

I følge Repair Smith kan du forvente en gjennomsnittlig reparasjonskostnad på $874 for denne reparasjonen.

Vibrasjon eller rystelse ved akselerasjon

En annen av de vanligste problemene som Subaru-eiere står overfor er vibrasjoner eller gysing ved akselerasjon. Dette kan være et veldig frustrerende problem, siden det kan gjøre kjøringen ubehagelig og til og med farlig.

Heldigvis er dette relativt enkelt å fikse; bare å erstatte det slitte festet med et nytt vil vanligvis løse problemet. Men hvis problemet er forårsaket av noe mer alvorlig, for eksempel en skadet girkasse, kan det være nødvendig med mer omfattende reparasjoner.

2019 Subaru Forester Touring AWD
Din Subaru kan trenge en av de vanlige reparasjonene; forskning vil fortelle deg hva du skal se etter

Kjølesystem som forårsaker hodepakningsfeil

Toppakning er en avgjørende komponent i motoren, og den kan lett bli skadet i en Subaru hvis kjølesystemet ikke fungerer som det skal.

Overoppheting er den vanligste årsaken til svikt i toppakning, og det kan skje ganske enkelt hvis kjølesystemet ikke er i stand til å holde motoren på en jevn temperatur.

En annen vanlig årsak til hodepakningssvikt er kjølevæske som lekker inn i forbrenningskammeret. Dette kan skje hvis det er en sprekk i sylinderhodet eller et problem med selve toppakning.

RepairPal holder oversikt over alle vanlige Subaru-reparasjoner, hvorav det for tiden er 84 vanlige reparasjoner oppført og forklart på nettsiden deres. Disse reparasjonene inkluderer alle merker og modeller av Subaru og indikerer ikke at det er 84 vanlige reparasjoner for hver Subaru-bil. Undersøk ditt eksakte merke og modell for å finne ut hvilke vanlige reparasjoner bilen din kan trenge.

Kostnader for regelmessig Subaru-vedlikehold

Subaru-biler er designet for å være tøffe og holdbare, men selv den mest pålitelige bilen trenger regelmessig vedlikehold for å holde seg jevn.

Den gode nyheten er at kostnadene for vanlig Subaru-vedlikehold generelt er ganske rimelige.

2018_SUBARU_CROSSTREK
Regelmessig vedlikehold er nøkkelen

Oljeskift

Oljeskift er en av de viktigste formene for forebyggende vedlikehold, og de koster vanligvis mellom $60 og $70.

Dekk

Dekk er en annen viktig del av en bils ytelse, og Subaru anbefaler å bytte dem hver 50 000 miles. Dekkskift kan variere i pris fra $200 til $400, avhengig av type dekk. Rotasjoner kan koste alt mellom $35 og $44.

Vanlig service

Det er viktig å få service på Subaruen hver sjette måned eller 7500 miles for å oppdage eventuelle problemer tidlig. Kostnaden for denne tjenesten varierer fra $100 til $200. Ved å investere i regelmessig vedlikehold kan du bidra til å holde din Subaru i gang som ny i årene som kommer.

Er Subaru-biler dyre å reparere?

Når det gjelder bileie, er en av de viktigste faktorene å vurdere kostnadene for reparasjoner og vedlikehold. Tross alt er det ingen som ønsker å bli overrumplet av en heftig reparasjonsregning.

Så, er Subaru-biler dyre å reparere? Vel kanskje. Mens Subarus absolutt ikke er de billigste bilene på markedet, er de også langt fra de dyreste.

Faktisk bruker den gjennomsnittlige Subaru-eieren ca $617 per år på reparasjoner og vedlikehold. Dette er faktisk litt over gjennomsnittet for innenlandske merker og modeller.

Subaru BRZ
Subaru har en rekke kjøretøy – finn den som passer for deg

Er en Subaru den rette bilen for deg?

Enten du leter etter en pålitelig daglig sjåfør eller et eventyrlystent terrengkjøretøy, kan en Subaru bare passe perfekt. Subarus er kjent for sin pålitelighet og firehjulsdrift, og er et populært valg for sjåfører i alle slags værforhold.

Og med et bredt utvalg av modeller å velge mellom, er det garantert en Subaru som passer akkurat dine behov. Hvis du leter etter en romslig sedan, Arv er et flott alternativ. Hvis du trenger noe mer allsidig, kan du Utmark er perfekt for å frakte utstyr eller ta på ulendt terreng. Og hvis du er ute etter fart og smidighet, vil WRX garantert imponere. Uansett behov, kan det være en Subaru som er perfekt for deg.

Subaru-reparasjoner kan være dyre, men de trenger ikke å ødelegge banken. Ved å følge regelmessig vedlikehold og ha et nødfond avsatt spesielt til bilreparasjoner, kan du sikre at din Subaru holder seg i god stand samtidig som du holder lommeboken godt polstret.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...