Hva koster det å sette opp solenergi for et hjem?

Apr 5, 2023 | Diverse


Når man ser på kostnadene ved å få satt opp solenergi for et hjem, kan noen mennesker bli avskrekket av den første prislappen på utstyret og arbeidskraften som kreves; Det er imidlertid et par måter de opprinnelige kostnadene kan utlignes for å gjøre prisen på et solenergioppsett verdt utbetalingen. Solenergi er en fantastisk måte å utnytte hjemmets elektriske oppsett til din økonomiske fordel, samtidig som du gjør din del for å beskytte miljøet, noe som gjør det til en viktig vinn-vinn-avgjørelse for alle involverte. Hos Expert Electric har vi jobbet i solenergisektoren en stund nå, og vi er sikre på at vi kan komme opp med en løsning som passer din eiendoms spesifikke behov.

Kostnadene for å sette opp solenergi

Å sette opp solenergi for hjemmet ditt kan virke komplisert, men det er i hovedsak bare to komponenter til kostnaden: prisen på utstyret som installeres, og arbeidskraften som kreves for installasjonen. Det er mange variasjoner i typer utstyr som kan brukes, og forskjellige merker og systemer vil ha forskjellige kvaliteter knyttet til seg, men de fleste solcellesett vil ha en ganske grei forhåndsprislapp. Det er viktig å få et estimat fra en elektriker for å installere et solcellesett på hjemmet ditt basert på ditt eksisterende elektriske oppsett. Å vite hvor panelene skal installeres og hvilket sett du skal bruke, vil hjelpe elektrikeren å skreddersy deres anslag for hjemmet ditt. Det er viktig at elektrikeren kommer hjem til deg for å kunne gjøre et nøyaktig estimat, siden det er en rekke faktorer som kan påvirke prisen på installasjonen. Hos Expert Electric starter våre sett og installasjonsavgifter på omtrent $20K, men dette kan variere basert på eiendommen og settet som installeres.

Finn ut hvordan du velger riktig standby-generator.

Måter å spare på solenergi

Det er viktig å huske at det er en rekke måter som solenergikostnader kan kompenseres på, noe som betyr at det er usannsynlig at du faktisk trenger å budsjettere for den fulle prisen for en installasjon av et solenergisett. Noen av måtene som solenergikostnader kan reduseres inkluderer:

Rabatter og insentiver

Det er et bredt utvalg av rabatter og skatteinsentiver tilgjengelig fra myndighetene og fra BC Hydro som i hovedsak refunderer kjøpere på en del av deres solenergiutstyr. Sørg for å se nærmere på hvilke rabatter som er tilgjengelige på kjøpstidspunktet og ta dem inn i budsjettet ditt for å minimere forhåndskostnader på solenergiutstyr.

Inntekt fra nettet

Når et solenergisystem er knyttet til nettet, kjøpes all kraft som strømmer tilbake til nettet fra solcellepanelene i hovedsak av BC Hydro. I stedet for å betale for strøm til boligen din hver måned, betyr dette vanligvis at BC Hydro begynner å betale deg for energien som eiendommen din produserer.

Investering i eiendomsverdi

Solenergiutstyr er en investering i bokstavelig forstand. Ved å installere solenergi i hjemmet ditt, kan du øke eiendomsverdien din betraktelig hvis tiden er inne for å selge boligen din.

Hvis du ønsker å lære mer om solenergi og hvordan du får den satt opp for hjemmet ditt, ring teamet hos Expert Electric. Vi sender gjerne en av våre erfarne elektrikere hjem til deg for en gratis konsultasjon.

Kilde