Hvilken søkemotor bruker Alexa? Og kan jeg bruke Google til å…

Oct 30, 2022 | Smarthus


Alexa har blitt favoritten når det kommer til smarte hjemmehøyttalere. Hun er ganske smart, men har du noen gang lurt på hvilken søkemotor hun bruker for å få tilgang til denne mengden av informasjon?

Det er ganske åpenbart når du kjøper en Google Home-enhet, at den kommer til å bruke Googles søkemotor for å svare på alle spørsmålene dine. Men med Alexa som en stor konkurrent til Google på visse områder, er det trygt å anta at de ikke kommer til å spille godt sammen.

Når det er sagt, bringer dette oss til spørsmålet. Hvis Alexa ikke bruker Google, hvor får hun informasjonen sin fra? Hvilken søkemotor bruker hun?

Alexas søkemotor

Alexa bruker Bings søkemotor for alle søkene hennes. Det er ikke en Amazon-godkjent måte å søke på med Google på Alexa-støttede enheter når denne artikkelen ble skrevet. Microsofts Cortana bruker også Bing når du svarer på spørsmålene dine. Google Home og Siri bruker Google for det meste, selv om Siri bruker Bing for noen spørsmål.

Tro det eller ei, Bing står nå for 1/3 av alle søk, noe som er ganske overraskende. Men når du tenker på det, bruker Microsoft og Amazon Bing som standard søkemotorer for alle enhetene deres. Alt dette legger opp i tillegg til mobile og stasjonære Bing-søkere.

La oss snakke litt om å ha andre søkealternativer med Alexa…

Kan jeg bruke Alexa til å søke på Google?

Når du ser generelt på å bestemme hvilken smarthuskontroller du skal gå for, ser de fleste ut til å svaie mot Amazon Echo på grunn av alle de flotte tingene Alexa kan gjøre. Men kan du bruke Google søk med Alexa?

Vel, Google er ikke direkte tilgjengelig med noen Amazon-godkjente Alexa-ferdigheter. Det er imidlertid en måte å søke på Google med Alexa hvis du bruker en løsning ferdighet av en tredjepart. Når du er konfigurert, kan du bruke Google Assistant-ferdigheter for å søke på Google på din Alexa-enhet.

En veldig kul funksjon som Alexa har, er at du kan programmere tilpassede ferdigheter og talekommandoer. Denne funksjonen har gjort det mulig for tredjepartsprogrammerere å lage en som lar deg si “Alexa, Ask Google”. Dessverre er denne ferdigheten ikke offisielt godkjent av Amazon (eller Google for den saks skyld), og det vil ta litt arbeid å sette den opp.

En bruker ved navn Tartanguru ga ut den uoffisielle ferdigheten som du kan finne her. Eldre versjoner av denne ferdigheten tillot Alexa å lese det første resultatet på Google. En sideleser ville bare lese den første tekstboksen. Denne versjonen er mye bedre. Den bruker Google Assistants API, så den kan gjøre mye mer enn å bare lese tekstbokser.

Denne ferdigheten er ikke bare ekstremt nyttig, men den er også gratis å bruke, selv om du trenger kredittkortinformasjonen din for å laste den ned. Dette er fordi du må opprette en Amazon-utviklerkonto, som krever kredittkortinformasjonen din.

Når du har opprettet kontoen, kan du følge denne trinnvise veiledningen for hvordan du laster ned og installerer denne ferdigheten. Denne veiledningen er veldig omfattende og det er mange trinn. Jeg vil si at det er ganske enkelt, men det kommer til å kreve ambisjoner og tålmodighet.

Kan Alexa bruke Google Maps?

Bruk Echo Auto for å integrere Google Maps og Alexa
Echo Auto kan hjelpe med å integrere Google Maps og Alexa.

Google Maps er den mest nøyaktige og mest brukte GPS-kartleggings- og navigasjonsappen på markedet. Noen brukere velger å legge til Alexa i bilen også, men kan du bruke henne sammen med Google Maps?

Ja det kan du. Hvis du har en Android-enhet, er Google Maps faktisk standard navigasjonsapp. Det vil forbli slik under Amazon-appen til du fysisk endrer det. Hvis du har en iOS-enhet, må du endre din Standard navigasjonsapp under Alexa App-innstillingene.

For å endre standardnavigasjonsappen på iOS, må du først åpne Alexa-appen på telefonen. Når appen er åpen, gå til “Innstillinger“, “Trafikk“, “Standard navigasjonsapp“. Å velge “Google Kart“.

Til slutt sørger du for at appens bannervarsler er på for å tillate riktig bruk.

Merk: Hvis du er en Android-bruker og Alexa-appen din ikke bruker Google Maps ettersom den er standardnavigasjonsapp, følger du de samme trinnene som beskrevet for iOS.

Alexa kan legges til bilen din med Amazon Echo Auto (du kan sjekke de siste prisene her på Amazon). Echo Auto er koblet til internett ved hjelp av smarttelefonen.

Konklusjon

For å være ærlig, må du bare være sikker på hva du skal bruke Alexa til primært. Hvis du oppdager at du ofte stiller Alexa-spørsmål som ikke blir besvart, er det en god idé å gå gjennom bryet med å laste ned den tilpassede ferdigheten.

Husk at denne ferdigheten ikke er offisiell, så den kan være litt vanskelig å installere, men når den først er på enheten din, vil du bruke den oftere enn ikke.

En annen vei rundt dette, hvis du har midler, er å få begge enhetene. Disse enhetene er ikke så dyre, og de kan lett ligge sammen.

Mange foretrekker faktisk å få både enheter, Amazon Echo og Google Home. Hvis du vil lære mer om forskjellene mellom de to og hvorfor det kan være til nytte for deg å få begge deler, klikk her.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...