Hvilket generatormerke er best for hjemmet mitt?

Feb 2, 2023 | Diverse


Når du velger en generator for å drive hele hjemmet ditt i tilfelle strømbrudd, er det viktig å vurdere en lang rekke faktorer. Før du ser på merkene som er tilgjengelige, se på hvor ofte strømbrudd oppstår og hvor lenge de vanligvis varer, hvilken type klima du bor i, og hvilke apparater du har i hjemmet som du ønsker å kjøre på generatoren, sammen med budsjettet du ønsker å bruke på å kjøpe generatoren og få den installert. Mange bydeler har også begrensninger på hva slags generatorer som kan installeres basert på støy og størrelse. Basert på disse faktorene og rådene fra en erfaren elektriker (som de hos Expert Electric), kan det bli betydelig forenklet å velge generatormerket som er best for ditt hjem.

Lær hvordan du velger riktig standby-generator for hjemmet ditt.

Elektriker-anbefalte generatormerker

Hos Expert Electric har vi jobbet med et bredt utvalg av generatormerker gjennom vår tid innen det elektriske feltet, og ikke alle generatorer er skapt like. Noen merker av generatorer er ganske enkelt bygget bedre enn andre når det gjelder lang levetid og enkelt vedlikehold, noe som gjør dem rimeligere og mindre frustrerende å jobbe med i det lange løp. Basert på mange års erfaring, er de to merkene av generatorer som vi anbefaler:

  • Generac Generatorer
  • Kohler generatorer

Generac Generatorer

Generacs utvalg av backup-generatorer til hjemmet har vært toppselgerne på generatormarkedet i mange år. Deres to hovedserier er Protector og Guardian, og begge er universelt anerkjent som noen av de beste, mest pålitelige generatorene i både Canada og USA. Det finnes en rekke modeller tilgjengelig som gir forskjellige prispunkter, funksjoner og mengder kraft. De fleste modellene er tilgjengelige med vinterværsett og kan installeres ganske enkelt av en elektriker. Mange elektrikere anbefaler Generac som et godt alternativ på grunn av deres lange levetid, holdbarhet, pålitelighet, enkel installasjon og stillegående drift.

Kohler generatorer

Et annet bestselgende generatormerke i Canada for generatorer er Kohler. Kohler gir utrolig hjemmedekning i tilfelle strømbrudd, og generatorene er enkle å vedlikeholde og gir et bredt spekter av alternativer. Kohler er kjent for generatorer som er enkle å administrere, og de brukes ofte i både boliger og kommersielle omgivelser over hele verden. De genererer overraskende lite støy, og mange opplever at det er lett å glemme at de til og med kjører hjemmet sitt av en generator med Kohlers utstyr i bruk.

Hvis du ønsker å lære mer om Kohler Generatorer, Generac Generatorer, eller andre backup-strømløsninger for hjemmet som vi tilbyr, kontakt teamet hos Expert Electric. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne det beste alternativet for ditt hjem.

Kilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...