Hvordan påvirker trailere EV-rekkevidden?

Jan 9, 2023 | Elbil og elbil ladere


Hvordan påvirker trailere EV-rekkevidden?

Elektriske pickuper kan transporteres enkelt, men til en pris

Etter hvert som elektriske pickuper blir mer populære, er det naturlig å lure på hvordan rekkevidden vil være å legge til en tilhenger. Mange mennesker må flytte og dra last over lange avstander og kan være bekymret for begrensninger.

Her er hva du bør vite.

Hvilke elbiler kan slepes?

EV tauing
Det er ikke et spørsmål om du kan slepe, men hva rekkeviddepåvirkningen blir

Det er viktig å vite hvilke elbiler som kan slepe før du legger til et vedlegg. I følge Kelly Blue Book, følgende populære kjøretøy kan enkelt trekke en tilhenger: Publiserte slepemuligheter er:

Noen biler har alternativer med utvidet rekkevidde som har høyere vekt enn standardmodellen til en høyere pris.

Nyttelasten for disse kjøretøyene er en flott start, men hva vil rekkeviddepåvirkningen være?

Hvordan trailere påvirker rekkevidde

Kjøretøyets rekkevidde er hvor langt det kan gå på en bensintank eller batterilading. EL-biler har vanligvis ikke så lang rekkevidde som gassdrevne biler, selv om de blir bedre. Deres avstander påvirkes av forskjellige ting som ikke påvirker andre kjøretøy.

tauing med elbil
Type og vekt på en tilhenger er nøkkelen

Oppoverbakke belaster for eksempel batteriet, og ekstreme temperaturer kan øke elbilens energibruk og redusere rekkevidden.

Å legge til en tilhenger til et elektrisk kjøretøy kan redusere rekkevidden betraktelig. Rivian sier at en tung tilhenger kan redusere rekkevidden til R1T pickupen med det halve, fra 314 miles til 157 miles. Annen forskning viser at noen elbiler kan klare seg mye verre.

Forskning av Motor Trend viser at Ford F-150 Lightning vanligvis kan gå 300 mil før en lading, men dette reduseres til 115 mil med en tilhenger på 3140 pund. Ved tauing av en bobil på 5260 pund, falt den til 100 miles.

Ta vare på en tilhenger som brukes med en elbil

Riktig vedlikehold av tilhengeren din vil gjøre det mye enklere å tauing. Sjekk dekkene dine regelmessig og smør hjullagrene. Forsikre deg skyll av skitt og saltvann etter en tur for å unngå metallskader og behandle rust tidlig for å holde tilhengeren intakt.

Tauing med elbil
Planlegg ruten din med oppdatert rekkeviddeinformasjon

Fremtiden for EV-sleping

Elektriske kjøretøy kan håndtere nyttelast bedre i fremtiden, og forbedre rekkevidden.

I mellomtiden klarer hybridbiler seg bedre med slepevidde, som bensintanken kan kompensere for batteriets mangler. Hvis du regelmessig frakter tung last over store avstander, kan det være best å unngå kjøp av elbil til rekkevidden forbedres eller bare ta turer med hurtigladestasjoner for elbiler langs ruten.

Det kan imidlertid fortsatt være en verdig investering hvis du sjelden sleper ting.

Kjenn grensene dine

Det er viktig å forstå kjøretøyets rekkevidde for å planlegge turene deretter. Du vil ikke ende opp med å strande uten ladestasjon i sikte. Å gjøre research, uavhengig av kjøretøyet, kan hjelpe deg å vite hva elbilen din er i stand til før du kjører på veien.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...