Hyundai Kona Electric, Rivian rekkeviddeøkning, California ladeplan: Dagens bilnyheter

Dec 20, 2022 | Elbil og elbil ladere


Rivian-lastebiler har fått en rekkeviddeøkning over luften, og selskapet sier nå at det er offisielt. California planlegger å doble antallet elbilladere i staten. Og en hybrid vil bli med den neste Kona Electric som en del av denne urbane crossover-serien. Dette og mer, her på Green Car Reports.

Hyundai Kona-serien fra 2024 har tatt en bøy, og Hyundai sier at denne gangen er det en “EV-ledet design”, med en hybridversjon som også skal bli med i utvalget. Se etter at den er litt større rundt omkring, med oppgradert infotainment og utvendig belysning som låner “parametrisk piksel”-belysningstemaet til Hyundais Ioniq 5 og Ioniq 6 EV-er.

California har annonsert en plan på 2,9 milliarder dollar som vil doble antallet offentlige elbilladere i Golden State i løpet av de neste årene, samt utvide ladeinfrastrukturen for elektriske busser og kommersielle lastebiler. Med annen infrastrukturfinansiering fra den føderale regjeringen med, opprettholder staten et mål på 250 000 ladere innen 2025.

Rivian har forbedret levedyktigheten i kaldt vær med en snømodus og prekondisjonering for sine elektriske R1T- og R1S-lastebiler, og gjennom en serie over-the-air-oppdateringer har det forbedret rekkevidden til disse modellene nok til å garantere en EPA-retest. Offisielle vurderinger av R1T elektrisk pickup og R1S elektrisk SUV stiger til henholdsvis 328 og 321 miles.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...