IDEAL Industries støtter elektrikerelever med SPARKS Learner Of The Year-sponsing

Nov 11, 2022 | Diverse


IDEAL Industries støtter elektrikerelever med SPARKS Learner Of The Year-sponsing

IDEAL Industries, den globale lederen innen elektrisk verktøy og tilbehør, sponser SPARKS Årets elev-konkurranse for andre år på rad. Som sølvsponsor er IDEAL Industries forpliktet til å støtte neste generasjon talenter over hele den britiske elektriske sektoren.

Etter suksessen med fjorårets konkurranse, har IDEAL Industries fortsatt å støtte elektrostudenter og lærlinger, og forkjemper for sikkerhet først for alle elektrikere. Til årets konkurranse har IDEAL Industries levert en rekke produkter som skal brukes i konkurransen og vil tilby vinneren en dags trening.

SPARKS Learner of the Year-konkurransen er en nasjonal konkurranse med seks regionale arrangementer over hele England og Wales. Hver deltakende høyskole kan melde på én student, noe som sikrer at konkurransen inneholder det aller beste kommende talentet for å inspirere andre. Hver regional konkurranse vil se 10 til 14 elektrikere som kjemper for å sikre en regional utmerkelse, hver vinner vil deretter gå videre for å konkurrere i en stor finale.

Med regionale heat som skal finne sted i januar og februar 2023, og den store finalen som er planlagt å finne sted over to dager i løpet av april, innebærer konkurransen en seks timers praktisk test, bedømt av NAPIT. Som sponsor vil IDEAL Industries være til stede på dagen for å støtte og oppmuntre alle som bruker produktene deres under hver installasjon.

Brett Smyth, daglig leder i IDEAL Industries EMEA kommenterer: «Det er så viktig å oppmuntre neste generasjon av elektriske talenter. Som bedrift er det vårt ansvar å samarbeide med elektrikere og utvikle produkter som vil muliggjøre raskere, sikrere og mer konsekvent elektrisk installasjon.

«Ved å jobbe tett med traineer og lærlinger, gjør det oss i stand til å fremheve noen av de nye, innovative tilnærmingene vi har utviklet, og støtte dem med installasjonsteknikker som passer for de mer moderne, moderne prosjektene. Nok en gang er vi veldig stolte over å sponse dette arrangementet, og vi ønsker hver deltaker lykke til.”

Finn ut mer om IDEAL Industries herKilde