Industriforskning – vennligst delta | TESP

Mar 4, 2023 | Diverse


Industriforskning – vennligst delta |  TESP

Ringer alle elektroentreprenører: ta del i The Electrotechnical Skills Partnership (TESP) sitt siste forskningsprosjekt for å samle fornyet arbeidsmarkedsinformasjon for den elektrotekniske industrien.

TESP trenger dine innspill om type arbeid som utføres på tvers av sektoren og din arbeidsstyrkeprofil. Ditt engasjement er avgjørende for å sikre at vi bygger et nøyaktig bilde av bransjen og dens kompetansebehov.

Det er to måter å delta på, svarfristen er 17. mars 2023:

1) Fullfør den elektroniske spørreundersøkelsen på www.pyetait.com/TESP-LMI-2023 – dette bør bare ta rundt 10-15 minutter ELLER

2) Registrer din interesse i en telefonundersøkelse på www.pyetait.com/TESP-LMI-2023-register-interest

Undersøkelsen er åpen for elektroentreprenører av alle størrelser og undersektorer av industrien, over hele Storbritannia. TESP har gitt forskningsekspertene Pye Tait Consulting i oppdrag å utføre dette viktige arbeidet.

LMI-funnene fra dette prosjektet vil informere TESPs fremtidige strategi, prioritere ferdighetshandlinger og støtte saken for eventuelle finansieringsinitiativer. De siste årene har TESP jobbet hardt for å løse problemene som ble reist i den siste runden med LMI-forskning – ta en titt på prosjektene TESP har utviklet for å støtte industrien.

Vær gjerne med!Kilde