International Brands Group (IBG) lanserer 4SYS® Radial Footwear Collection

Oct 22, 2022 | Diverse


International Brands Group (IBG) lanserer 4SYS® Radial Footwear Collection

International Brands Group (IBG) er stolte av å kunngjøre lanseringen av 4SYS® Radial Footwear Collection med Michelin tekniske yttersåler og Sympatex vanntett beskyttelse.

4SYS® Radial fottøykolleksjonen har vært i design og utvikling i mange år, noe som gjør den til et av de mest innovative produktene for uniformert personell.

Støvlene er designet spesifikt for militært, rettshåndhevelse og EMS-personell som trenger slitesterkt, umiddelbart komfortabelt fottøy som passer til formålet.

4SYS® Footwear har blitt bygget uten kompromisser, Radial-kolleksjonen er bygget på en merkevareeksklusiv Michelin® Technical Yttersåle som tilbyr uovertruffen nivåer av skli- og slitestyrke, noe som gjør den til et perfekt valg for operasjoner i krevende og utfordrende miljøer.

4SYS® Radial Collection er vanntett og Blood Bourne Patogen-resistent takket være bruken av Sympatex® vanntett fôr.

4SYS® Radial-kolleksjonen ble også bygget for å være miljøvennlig, ved å bruke 20 % gjenbrukt materiale i Michelin® yttersåle og 100 % resirkulerbar, PTFE, PFAS og PFC fri Sympatex® vanntett og vindtett membran.

4SYS Radial Collection har blitt sertifisert i henhold til yrkesstandarden EN ISO 20347:2012 02 HRO HI CI AN WR SRC og standardene for sikkerhetsfottøy EN ISO 20345:2011 S3 CI HI HRO AN WR SRC, noe som gjør 4SYS® Radial Collections til en av de høyest sertifiserte støvlene på markedet.

  • Overdel i fullnarvet skinn
  • Lett komposittåhette og anti-penetreringsplate
  • Michelin
  • Kompositt tåhette og kompositt anti-penetreringsplate
  • Innovativ 4SYS® AFT fotsengløsning som gir komfort hele dagen og justerbar passform.

Som de originale innovatørene av lett uniforms- og vernefottøy, har IBG alltid hatt en pionerånd, og dette er tydelig i partnerskapene og teknologiene som brukes til å utvikle produkter under IBG-merker.

Glen Richards, merkevaredirektør fra IBG kommenterte: ‘designet og utviklet i Europa og med mange års erfaring, tror jeg virkelig at 4SYS® Radial Collection er den beste kolleksjonen av støvler for uniformert personell. Vi har kun brukt de fineste materialene og valgt de beste partnerne for å sikre at 4SYS®-støvler tilbyr komfort og beskyttelse til brukere som opererer i noen av de tøffeste miljøene.

Finn ut mer herKilde