Jasco blir med i Works with Home Assistant

Oct 27, 2022 | Smarthus


Jasco og Works with Home Assistant-logoer

I dag er vi glade for å kunngjøre at Jasco har sluttet seg til Works with Home Assistant-programmet som Z-Wave-partner.

Jasco er godt kjent i USA for sine Z-Wave-brytere og plugger. Som partner vil Jasco og Nabu Casa jobbe sammen for å sikre den beste opplevelsen for å koble Jasco Z-Wave-enheter til Home Assistant.

Jasco-enheter kobles til og integreres i Home Assistant ved hjelp av Z-Wave-integrasjonen (Z-Wave-pinne kreves). Dette betyr at tilkoblede Jasco-enheter fungerer helt lokalt og oppdateringer som kommer fra enheten reflekteres øyeblikkelig i Home Assistant. Dette gir den beste brukeropplevelsen når du bygger ditt smarthus.

Jasco Enbrighten-enheter

En av Jascos krav til berømmelse i Home Assistant-fellesskapet er å være det første selskapet som leverer fastvarefiler (for 77 enheter!) til Z-Wave JS-firmwareoppdateringsserveren. Denne tjenesten brukes av Home Assistant for å holde enhetene dine sikre. Den brukes til automatisk å oppdage om noen av dine Z-Wave-enheter har oppdatert fastvare tilgjengelig og tilby brukere å oppgradere den.

Finn ut mer om Works with Home Assistant-partnerprogrammet.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...