JTL donerer 5000 pund til samfunnsprosjekter

Jan 30, 2023 | Diverse


JTL donerer 5000 pund til samfunnsprosjekter

JTL, en av de ledende lærlingeleverandørene innen bygningstjenester i England og Wales, har donert £5 000 til samfunnsprosjekter nominert av sin egen arbeidsstyrke.

JTL presenterte sjekker til tre vinnende organisasjoner, som ble annonsert som: Dartford Royals Football Club, Blackburn Leisure Astronomical Society og Burton Rugby Club Young Ambassadors Programme.

I dette tilfellet vil JTLs donasjon gå til å finansiere en ny bakke og plass for likestillingslag ved Dartford Royals Football Club, en ny projektor og TV for utstilling av presentasjoner på Blackburn Leisure Astronomical Society og treplanting for Burton Rugby Club Young Ambassadors Programme, som ønsker å bedre oppveie klubbens karbonavtrykk.

Disse organisasjonene ble alle nominert, aksjonert for og stemt på av JTL-ansatte. Muligheten kommer som en del av JTLs fortsatte arbeid med å støtte samfunnsprosjekter, spesielt de som er relevante for yngre voksne, som tidligere har sett unge ingeniører konkurrere i en Land Rover-utfordring og en U13 jentefotballklubb som bryter inn i en gutteliga.

Alle vinnere deler premiefondet i forhold til prosentandelen av stemmene de fikk, med 19 % for Dartford Royals Football Club og Blackburn Leisure Astronomical Society, og 15 % for Burton Rugby Club Young Ambassadors Programme. JTL vil følge opp med hver organisasjon senere på året for å se hvordan finansieringen har bidratt til disse prosjektene.

Caroline Turner, direktør for politikk og eksterne relasjoner i JTL, sa: “Dette er virkelig et av de mest tilfredsstillende prosjektene vi gjennomfører, siden det lar oss prioritere ønskene til våre egne ansatte samtidig som vi kan støtte og engasjere oss med noen fantastiske samfunnsprosjekter. Som en veldedig organisasjon som hovedsakelig jobber med yngre voksne, er vi alltid opptatt av å støtte formål som er relevante for bakgrunner på tvers av denne aldersgruppen og introdusere dem for en rekke nye ferdigheter.

«Det var utrolig gledelig å se hvor glade hver av vinnergruppene var, og vi ser oppriktig frem til å følge med på fremgangen deres mens året fortsetter. Enten gjennom traineeships, læreplasser eller oppsøkende prosjekter som dette, er det alltid en glede å støtte lokalsamfunn, og det utgjør en så stor del av det vi gjør på JTL.»

For mer informasjon om JTL, klikk herKilde