JTL kunngjør ny styreleder og administrerende direktør

Dec 18, 2022 | Diverse


JTL kunngjør ny styreleder og administrerende direktør

JTL, en av de ledende lærlingeleverandørene innen bygningstjenester i England og Wales, har kunngjort utnevnelsen av både en ny styreleder, Sir John Low, og en ny administrerende direktør, Chris Claydon.

Sir John Low begynte i JTL i sin nye rolle den 1st november 2022. John har med seg over 20 års erfaring innen kommersiell bakgrunn innen teknologi og ingeniørfag, samt omfattende perioder i veldedighetssektoren som administrerende direktør for både Charities Aid Foundation og Royal National Institute for Deaf People.

Chris Claydon slutter seg til JTL som ny administrerende direktør den 6th Februar 2023. Chris, med bakgrunn fra offentlig tjeneste, er for tiden administrerende direktør for ECITB, organet for ferdigheter, standarder og kvalifikasjoner for utviklingen av Storbritannias ingeniørarbeidsstyrke. Før dette tilbrakte Chris 30 år med hæren på å føre tilsyn med strategi, storskala operasjoner og transformasjoner.

Angående hans nye utnevnelse, sa Sir John Low: “Det er et privilegium å bli medlem av JTL som styreleder på dette tidspunktet, og jeg ser frem til å jobbe med det utmerkede teamet og, bygge på fortiden, fortsette å vokse og utvikle denne bemerkelsesverdig effektive veldedige organisasjonen. .

“Det er vanskelig å undervurdere effekten JTL har hatt på handelsnæringene i dette landet, og på livene til så mange mennesker, forbedre ferdigheter og skape nye karrieremuligheter som kommer enkeltpersoner, deres familier og lokalsamfunn rundt om i landet.”

Chris Claydon la til: “Jeg er glad for å ta på meg rollen som administrerende direktør i JTL. JTL har et misunnelsesverdig rykte, og jeg ser frem til å bygge videre på dette og hjelpe JTL med å oppnå sin visjon om å bli den foretrukne opplæringsorganisasjonen for ingeniørsektoren for byggtjenester.

«Etterspørselen etter en dyktig arbeidsstyrke for å levere nasjonens infrastruktur- og husbyggingsambisjoner har aldri vært sterkere og vil vokse ytterligere. Tjenestene som tilbys av JTL er avgjørende for denne veksten, og jeg ser frem til å jobbe tett med arbeidsgivere for å sikre at vi leverer de dyktige menneskene de trenger, og henter inn talent fra alle hjørner av samfunnet for å bygge en mangfoldig og produktiv arbeidsstyrke.»

For mer informasjon om JTL, klikk her

  • Chris Claydon
  • Sir John LowKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...