Kasusstudie: Loftkonvertering, implementering av flerpunkts LED-dimming | Zano kontroller

Apr 7, 2023 | Diverse


Kasusstudie: Loftkonvertering, implementering av flerpunkts LED-dimming |  Zano kontroller

Huseiere blir mer og mer kunnskapsrike når det kommer til de ekstra fordelene med lysstyring, og det er ikke bare de teknologikyndige som leter etter mer fra belysningsordningene i eiendommene deres.

Jobben

Da huseierne Jen og Andy bestemte seg for å legge til et fjerde hovedsoverom i enden av terrassehuset deres i Brighton med en loftsombygging de alltid hadde drømt om, visste de at de ønsket en belysningsløsning som ville gjøre dem i stand til å dimme fra 3 punkter – ved inngangen til soverommet deres og på hver side av sengen.

Ikke bare var de sikre på at det måtte være en måte å muliggjøre 3-punkts lysstyring som var rimelig og innenfor budsjettet deres, men de var sikre på at det måtte eksistere et produkt som var designet for å være en hyllevareløsning for multi- punkt dimming kontroll.

Problemet

Da de diskuterte lysdesignskjemaet med byggherren som administrerte prosjektet deres, ble Jen og Andy fortalt at det ikke var mulig å legge til 3-punkts dimmekontroll til loftskonverteringen deres. Byggherren ga beskjed om at de kunne dimme fra inngangen til soverommet, men at de ikke ville være i stand til å kontrollere lysene fra hver side av sengen og i stedet måtte installere brytere med enkel av/på-funksjonalitet.

Tar ikke nei for et svar Jen og Andy tok saken i egne hender og presset byggherren til å konsultere en elektriker. Etter å ha sett selv visste Jen og Andy at løsningen eksisterte da de hadde kommet over Zano Controls på nettet.

Når den ble presset, fikk byggmesteren sin elektriker involvert som bekreftet at det fantes en løsning, og det var faktisk med Zano Controls sin ZSMARTLED.

Løsningen

Zanos ZSMARTLED består av en ‘master’-kontroller og opptil to ‘slave’-kontrollere som kan kobles til 3-kjerners og jordledninger slik du ville installert din standard dimmer eller bryter. For ettermonteringsprosjekter er det heller ingen rotete omkobling involvert. Alt som må skje er å koble fra de eksisterende bryterne med ZSMARTLED montert på plass.

Kontrollerer opptil 150W/VA LED på en enkelt krets, ZSMARTLEDs dimmemoduler gikk inn, koblet til 5 Aurora Enlite 8W downlights og dimmet fra alle 3 punktene. En ‘master’-kontroller ble montert ved inngangen til rommet og to ‘slave’-kontrollere ble montert på hver side av sengen.

Resultatene

Jen og Andy ga flimmerfri og stille dimmekontroll fra flere kontrollpunkter, og var veldig fornøyde kunder, og enda bedre hadde de nå en byggherre som vet at det var mulig.

prosjektoppsummering

Navn på prosjekt

Loftkonvertering på enden av et viktoriansk terrassehus i Brighton

Kort

Flerpunkts dimmekontroll fra 3 punkter – ved inngangen til et hovedsoverom og på hver side av sengen.

Totalt antall kretser

1

Dimming produkter installert

X 1 ZMOMW150 – OFFSET MULTI-WAY MODUL KUN 150W (MASTER)

X 2 ZMOMWCR – KUN OFFSET ROTERENDE KONTROLLMODUL (SLAVE)

Lamper og beslag

x 5 Aurora Enlite 8W fast dimbar integrert downlight brannklassifisert IP65 hvit

Interessert i å bruke ZSMARTLED på ditt neste LED-prosjekt? Fra å finne den rette dimmeren for installasjonen til å teste LED-lampene, Zano Controls har deg dekket.

Kasusstudie kreditert – Zano Controls

For mer informasjon, klikk herKilde