Kjøpere av PPE og sikkerhetsprodukter oppfordres til å CHECK-SELECT-PROTECT | BSiF

Oct 18, 2022 | Diverse


Kjøpere av PPE og sikkerhetsprodukter oppfordres til å CHECK-SELECT-PROTECT |  BSiF

British Safety Industry Federation (BSiF) oppfordrer kjøpere og sluttbrukere av PPE og sikkerhetsutstyr til å følge en enkel prosess når de spesifiserer produkter for å sikre at de er egnet til formålet.

I henhold til PPE-forskriften har kjøpere av PPE og sikkerhetsutstyr et ansvar for å sikre at produktene de kjøper er kompatible, men mange kjøpere har ikke kunnskap og ressurser til å validere leverandørenes påstander.

Det er lett å anta at hvis produkter ser ut som PPE og sikkerhetsutstyr og markedsføres som sådan, vil de gi den beskyttelsen som trengs. Flere bevis viser imidlertid at dette ikke alltid er tilfelle, og bruken av ineffektive produkter som setter folk i fare for skade, eller enda verre, øker.

Den enkle løsningen er å sikre at leverandøren din er medlem av BSiFs Registered Safety Supplier Scheme. Derfor, hvis du er en bedrift eller organisasjon i Storbritannia som kjøper PPE og sikkerhetsutstyr, oppfordrer BSiF deg til å:

  1. KRYSS AV din leverandør er BSiF-registrert. BSiF reviderte leverandører er kompatible, kompetente og pålitelige.
  2. Å VELGE passende, sertifiserte og godkjente produkter. Registrerte sikkerhetsleverandører kan støtte produktvalgsprosessen gjennom sin kompetanse, kapasitet og kunnskap.
  3. BESKYTTE medarbeiderne dine, din mest verdifulle eiendel, og hjelpe virksomheten din til å blomstre.

BSiFs administrerende direktør Alan Murray kommenterer: «Uansett om du kjøper PPE og sikkerhetsutstyr, er det en rask og enkel måte å sikre at de er forpliktet til høye driftsstandarder og er i samsvar med relevante forskrifter, å sjekke om leverandøren din er en registrert sikkerhetsleverandør.

“Husk at hvem som helst kan selge sikkerhet, men du vil ikke kjøpe sikkerhet fra hvem som helst. Spesifiser alltid skjoldet.”

For å finne ut mer om fordelene ved å spesifisere en BSiF-registrert leverandør i forsyningskjeden din, se BSiFs video BSIF Registered Safety Supplier Scheme: Hva du trenger å vite når du kjøper PPE og sikkerhetsutstyr.

Eller kontakt BSiF i dag på [email protected] eller ved å ringe (0)1442 248744.

Du vil også kunne få tilgang til gratis støtte og ressurser designet for å forbedre PPE-anskaffelsesprosessene dine og for å bidra til å ivareta din arbeidsstyrke, din virksomhet og ditt omdømme.

For en fullstendig liste over registrerte sikkerhetsleverandører, klikk herKilde