Kle deg med riktig arbeidstøy denne vinteren | Snickers arbeidstøy

Jan 9, 2023 | Diverse


Kle deg med riktig arbeidstøy denne vinteren |  Snickers arbeidstøy

Peter Dumigan, administrerende direktør i Hultafors Group UK, ser på fordelene ved å kle seg med riktig arbeidstøy denne vinteren.

Når været tar en vending til det verre, er det på tide at du sørger for å kle deg med riktig utformede, bærekraftige arbeidsklær som har det som skal til for å holde deg varm og tørr – uansett hva du gjør på stedet – inne eller ut.

Denne vinteren vil valg av arbeidsklær være like mye påvirket av bærekraft som de er for komfort, praktisk og beskyttelse. Mange håndverkere og kvinner kjøper plagg av bedre kvalitet som vil vare lenger fordi de inneholder resirkulerte fibre i stoffteknologien som reduserer miljøavfall.

Faktisk er det blitt mer anerkjent at billige, engangsarbeidsklær bidrar til våre miljøhensyn, mens plagg laget av bærekraftige “foretrukne fibre” gir høye nivåer av slitestyrke og komfort. De er gode, slitesterke produkter med lang produktlevetid, noe som er nøkkelen til å redusere avfall.

Kle deg etter været – og miljøet

Hvis du er iskald, kommer du ikke til å jobbe så effektivt og komfortabelt som du kunne. Derfor er det å bruke lag den beste måten å regulere kroppstemperaturen på når du jobber under uforutsigbare eller generelt dårlige værforhold. Det er derfor et 3-lags arbeidstøysystem – baselag, mellomlag og ytre lag holder deg varm og komfortabel ved å transportere fuktighet bort fra huden din, isolere kroppen og beskytte deg mot kaldt, vått og vindfullt vær.

Lagdeling fra topp til tå

Enten det er varmt eller kaldt, er løsningen på effektiv lagdeling å sørge for at du holder deg tørr, selv når du svetter. Den beste måten å gjøre nettopp det på er gjennom laget som er nærmest huden din – grunnlaget.

Grunnlag

Disse førstelags underplaggene, inkludert sokker, er avgjørende for å holde seg tørr og ventilert, og typene du har på deg bør “transportere” fuktighet bort fra huden din. Utvalget av underlagsklær fra Snickers Workwear har sømløs komfort og god ergonomisk passform, men forskjellige plaggs stoffer, som de med ‘37.5-teknologi’, gir ulike nivåer av ventilasjon og varme avhengig av hvor aktiv du er mens du jobber og værforholdene du jobber under.

For eksempel, i løpet av de kaldere månedene av året, er merinoull et naturlig og slitesterkt baselagsvalg. Selv om den kan absorbere rundt 5 % av sin egen vekt i fuktighet, har denne typen ull den ekstra fordelen at den er naturlig luktbestandig – og den er også miljøvennlig.

Mellomlag

Hvis jobben din innebærer å bevege seg frem og tilbake, innendørs og utendørs, eller du stadig skifter frem og tilbake mellom fysiske og stasjonære oppgaver under kaldere forhold, er det verdt å være spesielt oppmerksom på ditt valg av mellomlagsklær.

Ditt andre (midterste) lag er designet for varme og isolasjon og for å komplimentere baselagene dine. Hvis den er ergonomisk utformet for en kroppskartlegging, bør den fange kroppsvarmen i en lomme med varm luft rundt deg. Det betyr at mellomlaget ditt må passe godt, uten å være for stramt eller løst. Ideelt sett vil den være laget av strikkede, vatterte, fleece- eller mikrofleecematerialer som gir et luftig, men komfortabelt kabinett.

Men hvis arbeidet ditt er fysisk krevende, er det viktig å ventilere kroppen, og det er her plaggfunksjonalitet er helt avgjørende. Du trenger “hybrid” plagg som gir isolasjon kombinert med ventilasjon og flere funksjoner som Snickers Workwears fleeces, vester og lette jakker som er laget av mer miljøvennlige stoffer som resirkulert polyester.

Ytre lag

Hvis du må jobbe ute i kaldt, vått eller vindfullt vær i lange perioder, vil arbeidet bli enda vanskeligere. Det er da du definitivt vil beskytte deg mot elementene med ditt eget beskyttende skall – det tredje værbestandige ytre laget.

Det tredje laget ditt må gi effektiv vind- og vannbeskyttelse for å holde deg varm, tørr og for å sikre effektiviteten til de to indre lagene. Og som med både base- og mellomlag, vil du unngå å bli for varm – så isolasjon kombinert med ventilasjonsfunksjoner i ytterplaggene dine er avgjørende.

Det betyr at du trenger jakker designet for å være slitesterke og værbestandige som utfyller plaggenes generelle tekniske funksjonalitet. Snickers Workwears arbeidsjakker er bygget for å være værbestandige nok til å holde elementene i sjakk, og slitesterke nok til å tåle slitasjen fra en hard arbeidsdag, men fortsatt levere nivået av pusteevne og ventilasjon du trenger for en komfortabel og effektiv dag på jobben .

De nye klærne i vinterarbeidstøysystemet inkluderer vindtette, vanntette og høy-vis plagg for både menn og kvinner for å holde dem varme, tørre og synlige hele dagen, hver dag. Så når været tar en vending til det verre, gjør Snickers Workwear til det første og eneste bærekraftige valget for å takle de tøffeste jobbene og det verste været.

Å VELGE RIKTIG SLAG VÆRBETTE ARBEIDSKLÆR

“Hvor våt er det sannsynlig at du blir på stedet?” spør Peter. «Svaret ditt vil hjelpe deg å velge riktig type regntøy å bruke. Hva sier værmeldingen? Er det fare for kraftig regn, byger eller duskregn? Vil arbeidet ditt være lavintensivt eller mer aktivt?

«Til slutt, hvor lenge vil du bli utsatt for det våte været – minutter eller timer? Derfor vil lengre skift stille større krav til arbeidsklærne dine og den vanntette teknologien som brukes i plaggene. Derfor må du vurdere om du skal ha på deg vanntette eller vannavstøtende klær.

“Så, for lengre eksponering eller, hvis du trenger 100 % beskyttelse på stedet i regnet, se etter våre GORE-TEX-jakker. Disse svært tekniske plaggene er ekstremt slitesterke med en membran som har over 1,4 milliarder porer per kvadratcm. De er vanntette for å holde deg tørr, vindtette for å holde deg varm og pustende for å holde deg komfortabel hele dagen.

“For rask og pålitelig beskyttelse når det regner eller hvis arbeidet ditt er mindre aktivt, velg våre PU-plagg som sammen med våre andre regntøyklær har EN 343-sertifisering for beskyttelse mot dårlig vær. Denne akkrediteringen validerer plaggets ytelse i regnet gjennom uavhengig testing.

«Ikke glem ventilasjon! Klærnes pusteevne er like avgjørende for din komfort som det ytre laget beskyttelse mot vann, spesielt når du jobber hardt. Se etter klær med god klimakontroll som transporterer svette bort fra huden.

“Så gjør det til en vane å sjekke pusteegenskapene til plaggene du kjøper. Pusteevnen kommer på to måter. Enten pusteevnen til selve stoffet, slik som vårt 37.5-teknologi sportsstoff, eller innebygd ventilasjonsfunksjonalitet som glidelåser eller meshed stoff områder på sidene og baksiden av plaggene.

Se Snickers’ vinterarbeidskolleksjon herKilde