Klein Tools støtter Macmillan Cancer Support med kuttere i begrenset opplag

Sep 25, 2022 | Diverse


Klein Tools støtter Macmillan Cancer Support med kuttere i begrenset opplag

Klein Tools har slått seg sammen med City Electrical Factors for å lansere et begrenset opplag med 6-tommers VDE-isolerte kuttere for å samle inn penger til Macmillan Cancer Support.

De ikoniske oransje og grå håndtakene har blitt byttet ut med oransje og grønt, og Macmillan-logoen er lagt til bladet og skaper et must-ha-verktøy for Klein Tools-samlere. For hvert par VDE-kuttere som selges, vil £5 bli donert til veldedigheten*.

Super Rod/Klein Tools UK, grunnlegger og administrerende direktør, Malcolm Duncan sa: “Macmillan Cancer Support gjør alt som trengs for å hjelpe mennesker som lever med kreft til å leve livet så fullt de kan. Det er en veldedig organisasjon som så mange fagfolk innen elektrobransjen holder hjertet sitt nært, og vi er ekstremt stolte over å støtte CEF i dette fantastiske initiativet.»

Kutterne er VDE-sertifisert og 1000V vurdert for maksimal sikkerhet ved arbeid rundt strømførende ledninger og har Klein Tools’ varemerke tredelt isolasjon. Denne spesielle isolasjonen har et hvitt underlag for å fungere som et visuelt varseltegn til installatører om at isolasjonslaget i håndtaket kan bli kompromittert. Dessuten bidrar de integrerte tommelbeskytterne til å forhindre håndkontakt med ledende deler.

Produsert i USA og designet spesielt for det britiske markedet, gir Klein-kuttere et rent snitt og er induksjonsherdet for holdbarhet og lang levetid. I likhet med standardversjonen har kutterne i begrenset opplag også en varmnaglet skjøt for jevn handling og forhindrer vingling i håndtaket.

Få flere detaljer om kutterne i begrenset opplag ved å klikke her

* en registrert veldedighetsorganisasjon i England og Wales (261017), i Skottland (SC039907) og på Isle of Man (604). Virker også i Nord-Irland. Betalt til Macmillan Cancer Support Trading Limited, et heleid datterselskap av Macmillan Cancer Support som det gir all fortjeneste til.Kilde