Knightsbridges nye katalog bringer det beste innen belysning og ledninger til 2023

Feb 19, 2023 | Diverse


Knightsbridges nye katalog bringer det beste innen belysning og ledninger til 2023

Knightsbridge har publisert sin nye 2023-katalog, som er tilgjengelig for handelen nå.

Den hendige A5-størrelsen i fullfarge er pakket fra perm til perm – over 3000 varer på nesten 500 sider, inkludert over 400 nye produkter – med nye serieutviklinger, imponerende innovasjoner og mange inspirerende ideer. Katalogen er delt inn i seksjoner som er enkle å referere, og gir full produktdetaljer sammen med høykvalitets livsstil og detaljerte produktbilder.

Nytt tilbehør med høy design gjenspeiler hjemmets utviklende estetikk, med matt svart, antrasitt og røkt bronse-finish på elektrisk tilbehør og belysning nå der oppe med mer tradisjonelle elementer som hvit og krom, både polert og børstet.

Trenden mot smarte apparater er representert med et omfattende utvalg kommersielle, innenlands- og utendørsprodukter som er enkle å bruke og alle kontrollerbare via én enkel app, ‘SmartKnight’, som er tilgjengelig fra Google Play og App Store. Appen lar brukere kontrollere all belysning og ledninger, og den fungerer med Google Home og Alexa!

Utendørs er det mye å velge mellom – enten det er det brede utvalget av værbestandig ledningstilbehør med robuste, lettbetjente svitsjede stikkontakter og sikringssporenheter eller stilige 20AX utendørsbrytere; og utendørs innhegninger. Vegglamper og pullerter er en fin måte å forvandle terrasser, gårdsplasser og hager til områder som kan nytes om kvelden og hele året.

Innen belysning inkluderer den siste utviklingen en ny kolleksjon av innfelte og overflatemonterte downlights designet for spesifikasjonssektoren og beregnet for installasjon i lette kommersielle, gjestfrihets- og high-end boligapplikasjoner.

IP20-lysene er kompatible med Knightsbridge GU10-lyskilder, og er tilgjengelige i dimbare og ikke-dimbare varianter og kan skilte med et bredt utvalg av fargetemperaturer og kontrollerbare parametere. Downlightene kan alle brukes med Knightsbridges utvalg av brannhetter, og – avhengig av modell – integreres sømløst med SmartKnight-appen for fjernplanlegging og betjening.

I tillegg, og som svar på den stadig økende etterspørselen etter LED stripebelysning og et ønske om å redusere avfall på stedet, har selskapet lansert Flex-Cut, en skreddersydd tjeneste som lar entreprenører skaffe skreddersydde LED flex-systemer ved hjelp av selskapets IP20 eller IP67 Produkter.

Den nye tjenesten gjør det mulig for entreprenører å konfigurere online alle slags parametere fra ønsket lengde til valg av profil, antall kontrollere, kontakter og drivere. Når spesifikasjonen er sendt inn via en grossist, kan monteringen av bestillingen utføres for å sikre et virkelig skreddersydd resultat som fungerer som det skal og uten sløsing og unødvendige utgifter på kasserte flexlengder.

Katalogen viser selvfølgelig også alle de tradisjonelle favorittene, på tvers av et bredt spekter av kategorier og applikasjoner.

For å få din kopi, klikk herKilde