KNIPEX lanserer sin julekampanje

Nov 7, 2022 | Diverse


Ledende tangspesialister KNIPEX har lansert sin berømte julekampanje (87 00 100 XMAS) for 2022, med den utrolige Cobra® XS i en festlig pynt! Hvite stjerner på rød bakgrunn pryder den festlige dekorative emballasjen – og inni ligger en miniversjon av den populære vannpumpetangen, som kun måler 100 mm!

Den perfekte gaven til KNIPEX-verktøyentusiasten i livet ditt, Limited Edition-settet inneholder den populære 100 mm (4”) KNIPEX Cobra® XS vannpumpetangen (87 00 100) i en spesialtilpasset KNIPEX metallpynt.

Verktøyet har 11 justeringsposisjoner, 24 mm (1”) kjevekapasitet og enhånds hurtigjustering. Den slanke profilen betyr at den er perfekt for bruk på trange steder, mens en klembeskyttelse forhindrer at operatørens fingre blir skadet. Den dekorative kulen i metall av høy kvalitet har en diameter på 120 mm og leveres i en like festlig gaveeske.

Cobra® XS ble lansert i 2020 og siden den gang har den vist seg å være en stor suksess med profesjonelle håndverkere. Med en gripekapasitet på 24 mm passer dette “hverdagsbære”-verktøyet virkelig inn i håndflaten din. Du kan strekke deg etter den for raske jobber som radiatorer, kraner eller bare de raske oppstrammingsjobbene.

Som alle produkter i KNIPEX Cobra®-familien, er den selvlåsende til rør og muttere: Dette resulterer i at det ikke sklir fra arbeidsstykket og alt arbeid er betydelig mindre anstrengende.

Du må handle raskt hvis du ønsker å få tak i julekampanjesettet – det er en begrenset utgave og ser ut til å være en av de mest populære KNIPEX-kampanjene.

Lær mer herKilde