Kodebrytere #45 – Profesjonell elektriker

Aug 25, 2022 | Diverse


Kodebrytere #45

Trenger du hjelp med å knekke disse EICR-kodene? Det tekniske teamet på NAPIT, ved hjelp av 18th Edition Codebreakers-publikasjonen, svarer på de siste kodespørsmålene dine. Klikk på bildene for en nærmere titt!

MARTIN S: DENNE HOVEDGASSBINDELSEN BLE FANT UNDER EN PERIODISK INSPEKSJON AV EN RÅDEID BUTIKKENHET I LEICESTER. JEG TROR DU ER ENIG DET TIGER TRO!

Vi understreker ofte at der en beskyttende binding, enten hoved- eller tilleggsbinding, er på plass, må den festes tilstrekkelig, med gode mekaniske og ledende egenskaper, i samsvar med regel 134.1.4.

En passende advarsel i henhold til regel 514.13.1 bør også festes nær tilkoblingspunktet, som ser ut til å være på plass.

Problemet er den rene dumheten og uvitenheten som installatøren har vist ved å skru direkte inn i gassledningen for å feste den beskyttende hovedbindingen. De har faktisk forårsaket et langt farligere problem ved å forsøke å sikre mekanisk styrke og konduktans.

Uansett om gassen var isolert eller ikke på tidspunktet for arbeidet, er risikoen for gasslekkasje sannsynligvis høy, integriteten og styrken til gassrørveggen er nå kompromittert, og maskinvaren som brukes til å lage forbindelsen er sannsynligvis ikke designet. eller sertifisert til å brukes på denne måten.

En svimlende dum installasjonspraksis som har påvirket en annen ikke-elektrisk tjeneste som lett kan føre til tap av liv!

Bestill ditt eksemplar av NAPIT Codebreakers herKilde