Kodebrytere #53 – Profesjonell elektriker

Feb 12, 2023 | Diverse


Kodebrytere #53

Trenger du hjelp med å knekke disse EICR-kodene? Det tekniske teamet på NAPIT, ved hjelp av 18th Edition Codebreakers-publikasjonen, svarer på de siste kodespørsmålene dine. Klikk på bildene for en nærmere titt!

BARRY MAY: KUNDEN KLAGEDE OVER AT BADEROMSLYSENE FLIMMERTE NÅR AVtrekksviften var PÅ. VI FJERNET VIFTEN OG DETTE ROET falt ut…!

Noen ting ser bare aldri ut til å endre seg, noe som er veldig frustrerende. Det er så mange feil her at det er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne, så jeg skal prøve å gruppere de forskjellige problemene der jeg kan:

1. Avslutninger og enkel isolasjon som ikke er tatt inn i en kapsling er et problem da det ikke er tilstrekkelig mekanisk beskyttelse. Det er noen av disse problemene på bildet.

2. Avslutninger som ikke er tilstrekkelig støttet kan forårsake belastning på dem, noe som kan føre til løse forbindelser og mulige lysbuefeil og brann. Dette vil forklare den periodiske flimringsoperasjonen som er rapportert av klienten.

3. Cpc tas ikke til hvert tilbehør og punkt i en krets, noe som betyr at det ikke er støtbeskyttelse etter det første tilbehøret. Vi kan se hvor cpc-en med vilje har blitt kuttet og utelatt på 3-kjerners flex.

4. Avslutningen av cpcs i noen av de flate tvilling- og jordkablene er ikke tilstrekkelig. Å vri cpcs sammen er verken en pålitelig metode for å sikre tilstrekkelig terminering, og det vil heller ikke hjelpe til med periodisk inspeksjon og vedlikehold.

5. Jeg kan ikke se på bildet om det er tilgang til strømførende deler der terminalkontaktene brukes. Et par av dem ser ut til å ha flere ledere i seg, noe som kanskje gir opphav til tilgang til strømførende deler.

Det skammelige her er at arbeidet ser ut til å ha vært en nylig installasjon, noe som betyr at det lave nivået av ferdigheter som vises sannsynligvis vil bli funnet i andre installasjoner av samme installatør. Denne typen utførelse vil bare noensinne få et utilfredsstillende resultat på en EICR.

Bestill ditt eksemplar av NAPIT Codebreakers herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...