Laget 2 mål: Finnes det en MFT som kan utføre EV-ladepunktstesting? | Megger

Apr 9, 2023 | Diverse


Laget 2 mål: Finnes det en MFT som kan utføre EV-ladepunktstesting?  |  Megger

Jobber du på egenhånd? Trenger du noen tekniske råd? Vet du ikke hvor du skal henvende deg? Det tekniske teamet hos Megger svarer på de siste tekniske spørsmålene fra sluttbrukere.

DU SPØR:

FLERE OG FLERE AV KUNDERNE MINE BER MEG OM Å INSTALLERE OG VEDLIKEHOLDE LADEPUNKTER FOR ELEKTRISK KJØRETØY. ER DET EN MFT SOM KAN UTFØRE TESTENE JEG TRENGER FOR DETTE?

MEGGER SIER:

Det er det faktisk! Den nye Megger MFT-X1 multifunksjonsinstallasjonstesteren har dedikert funksjonalitet for testing av elbillader og er designet for bruk sammen med Megger EVCA-210 (elektrisk kjøretøy ladepunktadapter). Med denne kombinasjonen vil du kunne teste ladepunkter som er beskyttet av Type B RCDer og også de som er beskyttet av RDC-DDer. Denne testsekvensen er automatisk og MFT-X1 inkluderer jordsløyfeimpedans, beskyttelsesenhetsdrift, fasesekvens (der det er aktuelt) og nærhetspilot (PP) tilstand (via EVCA-210). EVCA tilbyr også en manuell PE-pre-test for å kontrollere at det ikke er farlige spenninger på PE-lederen. EVCA leveres med en Type 2-plugg for ladepunkter som har en tjoret eller panelmontert Type 2-uttak og også en Type 1-kontakt/adapter som brukes for eksempel på Mitsubishi PHEV-er. Dette betyr at den kan brukes til å teste alle EV-ladepunkter som for øyeblikket er i bruk i Storbritannia (bortsett fra spesialiserte hurtigladere), som en del av installasjonskontrollene og til vedlikeholdsformål. Kort sagt kan du være sikker på at MFT-X1, sammen med en EVCA-210, vil oppfylle alle dine EV-testkrav.

For å bla gjennom Megger EVCA-210 produktdatablad, klikk herKilde