Laget 2 mål: kan du foreslå et multimeter jeg bør bruke for høyspennings- og strømtesting? | Megger

Dec 22, 2022 | Diverse


Laget 2 mål: kan du foreslå et multimeter jeg bør bruke for høyspennings- og strømtesting?  |  Megger

Jobber du på egen hånd? Trenger du noen tekniske råd? Vet du ikke hvor du skal henvende deg? Det tekniske teamet hos Megger svarer på de siste tekniske spørsmålene fra sluttbrukere.

DU SPØR:

I ÅR HAR JEG BRUKT ET GAMMEL MULTIMETER TIL GRUNNLEGGENDE TESTING, MEN DET GJØR EGENTLIG IKKE ALT JEG VIL, SOM Å MÅLE SPENNINGER HØYERE ENN 600 V OG GJEMME OPP TIL 100 A. KAN DU FORESLÅ ET ERSTATNING?

MEGGER SIER:

Det høres ut som den nye Megger MET1000 multitesteren er akkurat det du trenger. Den måler AC- og DC-spenninger på opptil 1000 V og tilbyr berøringsfri AC-strømmåling opp til 200 A. Den vil også sjekke motstand/kontinuitet opp til 50 kΩ.

En flott sikkerhetsfunksjon er at den vil advare deg om farlige testspenninger, selv om batteriene er utslitte eller ikke montert. Andre funksjoner inkluderer enpolet testing, måling av rushstrøm og faserotasjonsindikasjon.

Den gir ekte RMS-avlesninger, og hvis du bruker den på en krets beskyttet av en jordfeilbryter eller RCBO, vil den ikke utløse enheten. Den har en stor tydelig digital skjerm for resultater sammen med et eget søylediagram, og det er et datahold-alternativ som er veldig praktisk når du jobber med kabler som er vanskelige å få tilgang til.

Hovedskjermen er bakgrunnsbelyst, og det er til og med en lyssterk innebygd lommelykt som hjelper deg med å jobbe sikrere på mørke steder. Hvis du vil ha enda mer, har MET1000 utskiftbare testledninger, en CAT IV 600 V sikkerhetsvurdering, og den kommer med en praktisk belteveske.

Du vil lure på hvordan du noen gang klarte deg uten den!

For å se Megger MET1000 produktdatablad, klikk herKilde