Ledende leverandør av elektroopplæring lanserer nytt nettkurs for elektrikere | Elektrikerkurs 4U

Mar 22, 2023 | Diverse


Ledende leverandør av elektroopplæring lanserer nytt nettkurs for elektrikere |  Elektrikerkurs 4U

Et nytt nettkurs designet for å gjøre læring mer tilgjengelig og fleksibel for elektrikere har blitt lansert av en ledende leverandør av elektrisk opplæring.

Den 18. utgaven av nettkurset er laget av den Sussex-baserte opplæringsleverandøren Electrician Courses 4U og har som mål å gi nye eller eksisterende elektrikere en grundig forståelse av de mest oppdaterte ledningsreglene.

Kurset, som er akkreditert av City & Guilds, dekker nøkkelkapitlene og vedleggene til IET 18th Edition Wiring Regulations 2018 Amendment 2-boken, i tillegg til å gi studentene kvalifikasjonene som trengs for å bli med i en offentlig godkjent Part P-ordningsleverandør.

Siden lanseringen mot slutten av fjoråret har kurset ikke bare vist seg å være veldig populært, men også oppnådd ekstremt høye beståttrater.

Totalt har nærmere 200 kunder booket seg inn på kurset og til dags dato har 97 % bestått eksamen første gang.

Nettkurset gir elektrikere et kostnadseffektivt og mer fleksibelt alternativ til det sentrale kurset i 18. utgave.

Mens kurset i sentrum koster £385 inkludert MVA, er nettkurset tilgjengelig for £225 inkludert MVA.

Nettkurset kan også gjennomføres på studentens egen tid med eksamen hjemme også.

I en tale om lanseringen og suksessen av kurset sa Nigel Best, direktør for Electrician Courses 4U:

– Vi er ekstremt stolte over å kunne tilby et kurs som gir nye og eksisterende elektrikere mulighet til å utvikle sine kunnskaper om viktige ledningsforskrifter på en fleksibel og kostnadseffektiv måte.

“Vi har allerede mottatt mange fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder som har vært i stand til å imøtekomme studiene rundt deres daglige forpliktelser, inkludert jobb og familieliv.

“I en tid hvor verdi for pengene aldri har vært viktigere, er vi glade for at dette er et av de mest konkurransedyktige kursene i sitt slag på markedet.”

Chris White er bare en av mange kunder som nylig har bestått nettkurset i 18. utgave.

Mr White, 41 fra Hampshire, sa:

«Jeg tok avgjørelsen om å ta nettkurset fordi avstanden fra treningssenteret og mine familieforpliktelser gjorde det utfordrende for meg å tilbringe lengre tid hjemmefra.

“Kurset er enkelt å navigere, gir alt som trengs for å lykkes i eksamen og kan tas hjemmefra.”

Som et resultat av suksessen med dette kurset, er Electrician Courses 4U for tiden i ferd med å rulle ut en rekke ekstra nettkurs og fjernundervisningsmuligheter, inkludert City & Guilds 2365 Level 2-kurset og City & Guilds 2365 Level 3-kurset.

Begge disse kursene er strukturert i to deler med nettbasert læring etterfulgt av senter- og praktisk opplæring ved leverandørens undervisningslokaler.

Du kan finne mer informasjon om alle nettkursene EC4U tilbyr her



Kilde