Legrand styrker UPS-porteføljen med Power Control-oppkjøpet

Dec 26, 2022 | Diverse


Legrand styrker UPS-porteføljen med Power Control-oppkjøpet

Legrand har styrket sitt fotfeste i det britiske kritiske kraftmarkedet med oppkjøpet av den Sheffield-baserte UPS-spesialisten Power Control Ltd.

Power Control stoler på av sine kunder for å beskytte deres kritiske strømbelastninger, og hjelper dem med å unngå uplanlagt nedetid og har allerede Legrands egne UPS-løsninger i sin omfattende produktportefølje.

Oppkjøpet er den siste utviklingen av Legrands vellykkede vekststrategi, som er fokusert på å øke markedsandeler, både i nye teknologisektorer og geografiske regioner.

Pascal Stutz, administrerende direktør i Legrand UK & Ireland, sa: “Vi ønsker å utvikle vår tilstedeværelse i Storbritannia innenfor de kritiske kraft- og UPS vertikale markedene. Power Control har en lang og vellykket historie i Storbritannia, noe som gjør det til en fantastisk mulighet til å hjelpe oss med å realisere våre vekstambisjoner.”

Tom Nicholson, administrerende direktør for Power Control, sa: “Som en del av Legrand Group ser vi en stor mulighet til å utnytte selskapets betydelige, globalt opparbeidede ekspertise for å utvide mulighetene våre. Det vil tillate oss å jobbe med nye prosjekter på tvers av en rekke sektorer, inkludert datasenter, helsevesen og bygningsadministrasjon, hvor kontinuitet i virksomhetskritisk strømforsyning er avgjørende.

“Å være en del av en storstilt, internasjonal gruppe vil utvilsomt hjelpe oss med å fortsette å møte kravene til kundene våre og samtidig gi dem ekstra trygghet – dekker alt fra salg, installasjon og igangkjøring til ettersalgsstøtte og service.”

Oppkjøpet vil tillate Power Control og Legrand å hjelpe kundene med å sikre at de har riktig UPS og andre forretningskritiske strømløsninger på plass for å møte potensiell forsyningsvolatilitet i løpet av de kommende månedene.

Tom Nicholson la til: “Kunder ønsker å sikre at UPS-en deres er i god stand, og de som ikke har en backup-løsning kan tenke at det er rett tid å investere. Det er også et stadig økende fokus på energieffektive UPS-løsninger, med kunder som allerede spør oss om UPS-teknologi kan hjelpe dem med å administrere energibruken og samhandlingen med strømnettet.

“Når du legger til interessen for ulike teknologier, som litium-ion-batterier og lokale, fornybare energiforsyninger, hjelper Power Control kundene takket være våre innovative løsninger. For eksempel har vi nylig integrert en UPS med hydrogen brenselceller, og vi ser etterspørselen etter denne typen løsninger bare øke.»

Pascal Stutz la til: “Power Controls merittliste taler for seg selv. Når det gjelder UPS/hydrogen brenselcelleløsningen, tror vi det er et stort potensial for å utforske måter vi kan utvide denne teknologien på, både i Storbritannia og på tvers av andre geografier. Det knytter seg også til Legrands tilnærming til bærekraft, og støtter kundene når de ønsker å nå Net Zero-målene.»

Finn ut mer om Legrand her

For mer informasjon om Power Control, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...