Leviton blir med som Works with Home Assistant-partner

Aug 9, 2022 | Smarthus


Leviton Partnership Sosialt bilde

I dag er vi glade for å kunngjøre vår første Works with Home Assistant-partner: Leviton!

Leviton er et amerikansk selskap for belysning, ledningsutstyr og lastkontroll. Produktene deres kan finnes i nesten alle hjem over hele USA. Som partner vil de samarbeide med Nabu Casa for å sikre at serien deres med Z-Wave-enheter vil fungere utmerket med Home Assistant. Dette gir brukerne den beste opplevelsen og vil fortsette å gi en flott opplevelse med automatiske fastvareoppdateringer via Home Assistant.

Leviton Z-Wave-enheter fungerer lokalt og integreres sømløst med Z-Wave-integrasjonen i Home Assistant (Z-Wave-pinne kreves). Ettersom all tilkobling skjer lokalt, skjer statusoppdateringer og kontroll av enhetene dine umiddelbart i Home Assistant. Hver enhet som er koblet til strøm vil også fungere som en Z-Wave-ruter for å utvide ditt Z-Wave-nettverk.

Leviton Z-Wave-produkter

Leviton Decora Smart Z-Wave-enheter inkluderer deres DZ6HD-dimmer, DZ15S-bryter, ZW4SF-viftehastighetskontroller, DZPD3 Plug-in Dimmer, DZPA1 Plug-in Switch og ZW15R Outlet. Alle disse enhetene kan bli funnet på deres Amazon-butikk. Disse enhetene kan deretter brukes inne i hjemmet ditt til å slå på lysene når du går inn i et rom, slå på nattbordslampene på et bestemt tidspunkt og mye mye mer.

Leviton-enhetssiden i Home Assistant

Hvis du vil lære mer om Leviton-produktene og integrasjonen, sjekk ut integreringssiden deres! Leviton vil også dukke opp i integrasjonslisten i Home Assistant versjon 2022.8!

Hvis du gikk glipp av kunngjøringen av Works with Home Assistant-partnerprogrammet, sørg for å sjekke ut blogginnlegget.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...