Lordstown-trøbbel, e-Corner-demonstrasjon, EV-avvisere vokser: dagens bilnyheter

May 2, 2023 | Elbil og elbil ladere


Lordstown Motors kan være i økonomiske problemer. Hyundais leverandør viser frem sin e-Corner EV-teknologi med en krabbegang og pivotsving. Og avviser en voksende gruppe amerikanske kjøpere elbiler? Dette og mer, her på Green Car Reports.

I sine siste undersøkelsesdata så JD Power en høyere andel av kjøpere som indikerte at det var “svært usannsynlig” at de ville vurdere et kjøp av elbiler i løpet av de neste 12 månedene enn noen gang før – noe som indikerer at en økende andel av kjøpere kan være fullstendig avvisende for elbiler. Selv om det er uklart hvilke nye faktorer som bidro til det, var pris og lading kjente fiender.

Mandag advarte Lordstown Motors om flere økonomiske vanskeligheter. Den rapporterte at Foxconn kanskje prøver å trekke seg ut av en finansieringsavtale som kan holde produsenten av Endurance elektriske lastebil i gang – og at den kan gå konkurs hvis dette ikke løses.

Og e-Corner-teknologi med in-wheel-motorer, demonstrert av Hyundais teknologileverandør på ekte veier i Ioniq 5, kan endre både emballasjen og mobiliteten til fremtidige elektriske kjøretøy. Med styring, bremsing og fremdrift integrert i moduler i hvert hjørne, kan elbiler utføre en ekte krabbetur på siden, svinge svinger i små områder, diagonal kjøring og mer.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden