Lucid Air går stealth, kredittscore løfter EV-kjøpere, og skattetakskonsekvenser: Dagens bilnyheter

Jun 14, 2022 | Elbil og elbil ladere


Lucid Air goes Stealth, til tross for produksjonsforsinkelser. EV-kunder har høyere kredittscore og lavere lånerisiko, ifølge en omfattende TransUnion-studie. Den britiske oppstarten Arrival er i ferd med å falme, og foreslått lovverk i USA for å stimulere til rimeligere elbiler vekker kontrovers. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Det tok ikke lang tid før Lucid grep inn i den mørke trimtrenden som er populær over hele autosfæren. For $6 000 motvirker en ny Stealth Look-trim Platinum-looken med 35 forskjellige mørke trimdeler og nye hjuldesign på tvers av alle bortsett fra basismodellen Air Pure. Bestillinger kan legges inn denne uken, men levering vil i beste fall ikke finne sted tidlig neste år.

En sterk kredittvurdering kan føre til mye bedre lånebetingelser og mye mindre utbetalt i løpet av et billåns levetid. En omfattende TransUnion-studie fant at elbilkjøpere har en høyere kredittvurdering enn ICE-bilkjøpere, og det er mindre sannsynlig at de tar på seg like mye gjeld, selv om de betaler et større forskudd.

Et foreslått tak på den fornyede føderale skattefradraget for elbiler kan presse bilprodusentene til å produsere rimeligere elbiler, eller det kan få dem til å lade mer frem til taksten. Lovgivning vil legge til pristak på 55 000 dollar for elbiler og 80 000 dollar for elektriske lastebiler og SUV-er.

Den britiske EV-oppstarten Arrival kan lande før den lander i virkeligheten. En nylig omorganisering av virksomheten skroter planene om å produsere en rimelig elbil for Uber-bruk, og utvikling av elektriske busser er også et spørsmål. Arrivals elektriske varebil har imidlertid fortsatt vinger.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...