Lucid Air ‘Stealth Look’-alternativet starter leveranser

Apr 21, 2023 | Elbil og elbil ladere


Lucid Group har annonsert de første leveransene av “Stealth Look” Air sedan, og bringer “Dark Side” til sin helelektriske sedan.

Lucid Air utstyrt med Stealth Look-personlighet bringer et valgfritt mørkere eksteriørdesigntema, og bringer en “åpenlyst sportslig personlighet” til bilen.

Lucid ble avduket i august i fjor, og ønsket å dra nytte av sin ferske EV-design, som var en av de mer spennende utviklingene i sektoren i fjor. Stealth Look endret 35 av Airs eksteriørkomponenter, og redefinerte naturen til det første helelektriske tilbudet.

De mest bemerkelsesverdige endringene var speilhettene, kanter som rammer inn glasstaktaket, og noen av elementene i underkroppen og andre finisher bidro til å innkapsle et mørkere, mer “snik” utseende, som er nøyaktig hva Lucid gikk etter.

Finishene skiller seg fra den typiske platinafinishen som finnes på tidligere bygde Air-modeller. Stealth Look Air har en “mørk Stealth polert finish, som minner om den spekulære svarte poleringsteknikken som brukes i fine urverk og smykker.”

Etter åtte måneder kunngjorde Lucid i dag at de hadde startet Stealth Look Air EV-leveranser.

De første enhetene kom i kundehender på Costa Mesa Service Center, men vil fortsette i hele USA “i de kommende ukene,” sa Lucid.

Lucids senior visepresident for design og merkevare, Derek Jenkins, kommenterte selskapets prestasjon:

“Det etterlengtede Stealth-opptredenen vil glede de som foretrekker et mørkere, mer gåtefull utseende fremfor Lucid Air. Side om side er Stealth og Platinum som å se to helt forskjellige kjøretøy, to fasetter av Air-personligheten.»

Tilgjengelig på Air Grand Tour og Air Touring, kommer kjøretøyet med mulighet for et metalltak for $3000 eller $6000 for et glasstak.

Stealth Look kan også sammenkobles med den brede paletten av Lucid Air eksteriørfarger, inkludert Stellar White, Infinite Black, Cosmos Silver, Quantum Grey og Zenith Red.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected].

Lucid Air ‘Stealth Look’-alternativet starter leveranser


Se Kilden