Lucid Air Stealth Look toner ned utseendet til elektrisk luksussedan

Jun 26, 2022 | Elbil og elbil ladere


Lucid Air elektriske luksussedan mørkner under et nytt Stealth Look-trimalternativ, kunngjorde EV-oppstarten mandag.

Tilgjengelig på Air Grand Touring Performance, Grand Touring og Touring-modellene, involverer Stealth Look-behandlingen 35 forskjellige eksteriørendringer, sa Lucid i en pressemelding. De fleste av disse endringene innebærer å bytte ut Platinum Looks lyse trim med mørkere versjoner i forskjellige utførelser.

Utvendige speilhetter og innrammingen av Airs glasstak får det Lucid kaller Stealth-finishen. Trimstykker rundt frontlyktene og baklysene får en satengversjon av denne finishen, mens nesen, takstolpen og den nedre dør- og fasaden får polert mørk trim.

Lucid Air Stealth Look

Lucid Air Stealth Look

Også inkludert er nye 20-tommers og 21-tommers hjuldesign (avhengig av modell), med satengsvarte innsatser. Lucid sa at det nye utseendet kan kombineres med hele paletten av eksteriørfarger, inkludert: Stellar White, Infinite Black, Cosmos Silver, Quantum Grey og Zenith Red.

Dette er ikke den eneste endringen Lucid nylig har gjort i Air-serien. 1050 hk Air Grand Touring Performance tok over fra den utsolgte Dream Edition Performance som den kraftigste Air-modellen, mens Grand Touring er en de facto erstatning for Dream Edition-serien. Med en rekkevidde på 516 mil, kommer den nær den modellens rekkevidde på 520 mil.

Luftleveranser startet sent i 2021, og vi kalte luksussedan vår Grønn bilrapporter Beste bil å kjøpe 2022. Men Lucid halverte nylig produksjonsestimatet for 2022, med henvisning til forsyningskjedeproblemer.

Lucid Air Stealth Look

Lucid Air Stealth Look

Mens kunder vil kunne konfigurere Air Stealth Look online fra og med 10. august, forventes produksjonen ikke å starte før i første kvartal 2023.

Stealth Look vil være et alternativ på $6000 på toppen av $179.000 grunnprisen for Air Grand Touring Performance, $154.000 grunnprisen for Air Grand Touring og $107.400 Air Touring. Lucid planlegger også å tilby en $87 400 Air Pure-modell, men den kan ikke konfigureres med Stealth Look. De fleste Air-varianter fikk nylig prisøkninger, noe Lucid også tilskrev forsyningskjedeproblemer.Se Kilden