Lucid Gravity SUV, Fisker-plattformer, Saudi-Arabias EV-merke: Dagens bilnyheter

Nov 4, 2022 | Elbil og elbil ladere


Saudi-Arabia får sitt eget elbilmerke, med hjelp fra Foxconn og BMW. Fisker handler rundt sine plattformer, og muligheten for utslippskredittsalg. Og Lucid Air Pure vil snart være fullstendig detaljert – med Gravity SUV-nyheter til start. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Lucid planlegger å vise sine rimeligere Air Pure- og Air Touring-modeller for første gang, som en del av hele utvalget av Air-modeller, på et kommende arrangement 15. november i Beverly Hills. Og der vil den også avsløre mer info om den kommende Lucid Gravity SUVen, het det.

Fisker rapporterte at de utforsker å dele Ocean og Pear EV-plattformene sine med andre bilprodusenter, i tillegg til å se på fremtidig salg av utslippskreditter. Plattformdelingen er uventet, ettersom Fisker har vært avhengig av partnerfirmaer for enkelte utviklingsstadier, så vel som produksjon.

Saudi-Arabia og Foxconn lanserer et EV-merke for Midtøsten kalt Ceer, med noen komponenter lisensiert av BMW, kunngjorde partene torsdag gjennom Saudi-Arabias offentlige investeringsfond (PIF). Målet er å begynne å lage elbiler i 2025 for Midtøsten og Nord-Afrika.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...