Lys fremtid for Aurora Lighting etter oppkjøpet av Galaed Group

Nov 16, 2022 | Diverse


Lys fremtid for Aurora Lighting etter oppkjøpet av Galaed Group

Etter et oppkjøp av Galaed Group, er ambisiøse planer i gang for at Aurora Lighting skal refokusere utelukkende på det britiske markedet.

Private equity-selskapet B & Capital er dedikert til å frigjøre potensialet for neste trinn av vekst og transformasjon, og har investert i Galaed Group med klare ambisjoner for Aurora og dets bemerkelsesverdige produktinnovasjoner. Med en imponerende omsetning på €110 millioner, har Galaed evnen og ressursene til å drive Aurora Lighting-merket fremover.

Dannelsen av Aurora Lighting UK Ltd vil gjøre det mulig for selskapet å vende tilbake til sine røtter som en erfaren designer og produsent av belysningsløsninger forpliktet til å møte behovene til det britiske markedet. Som spesialist i LED-belysning, utvikler og leverer Aurora pålitelige, kompatible, høyytende og enkle å installere produkter til et bredt spekter av kunder, inkludert grossister, entreprenører og spesifikasjoner.

Dette spennende oppkjøpet har styrket Auroras allerede sterke markedsposisjon for å sikre at den tåler tidens tann, samtidig som den jobber for å gjøre virksomheten mer smidig og strømlinjeformet. Det er en betydelig mulighet til å relansere virksomheten samtidig som man beholder sitt eksisterende og erfarne lederteam, de samme populære produktseriene og utmerkede markedsføringstjenestene. Alt dette er underbygget av en støttende og lojal kundebase i Storbritannia, som vil fortsette å motta de enestående nivåene av service og kvalitet de har forventet av Aurora Lighting.

Aurora Lighting vil utvilsomt dra nytte av Galaed Groups ekspertise og fokus på vekst. Konsernet ble opprettet i 2020 og samler fem ulike selskaper – med Aurora som det femte – som alle spesialiserer seg på produksjon og salg av lamper og armaturer.

Galaed er en ledende aktør innen belysningsløsninger, og har raskt oppnådd respekt fra bransjen etter flere vellykkede og nylige oppkjøp av bemerkelsesverdige belysningsselskaper som har en sterk plass i markedet, inkludert Miidex Lighting, Electra, Hoplights og Europole. Med et spesifikt fokus på grossister og elektroentreprenøren, anerkjente Galaed potensialet i Aurora Lighting som et innovativt og fremtidsrettet selskap.

Ved å flette de to selskapene ytterligere sammen, jobbet Galaed Group President, Sebastian Bonneville, i Aurora Lighting i seks år. Han dro for å starte Galaed, og beholdt kunnskapen om Auroras potensial, så da muligheten til å kjøpe virksomheten dukket opp, visste han at det var et klokt trekk.

Oppkjøpet blir sett på av Galaed Group og Aurora Lighting som et ekte samarbeid. Med en rekke synergier vil kundebasen dra nytte av en forbedret forsyningskjede, mer innovasjon takket være forbedret ressurser, og bedre effektivitetsnivåer som fører til vekst. Det vil også være mange muligheter for å dele beste praksis på tvers av alle fem selskapene i konsernet.

Det umiddelbare fokuset vil være det nye produktutvalget for 2023, samt flere muligheter for kundeengasjement. På lang sikt vil Aurora Lighting forbedre mange av prosessene sine, i tillegg til å øke og fremme selskapets engasjement for miljømessig sosial styring.

Sebastien Bonneville, president for Galaed Group, sa: “Når vi gikk videre med den nye ordningen, var muligheten for Aurora til å være 100 % fokusert på det britiske markedet for god til å gå glipp av. Dette er starten på å gjenoppbygge virksomheten, merkevaren og returnere Aurora Lighting til sin rettmessige plass i det britiske markedet. Galaed Group deler samme vei til markedet som Aurora, i tillegg til de samme fokusområdene – bolig, handel, industri og detaljhandel. Aurora kan utvilsomt gi verdi til gruppen, så vi gleder oss til å slå oss sammen mens vi går videre.

«COVID og den internasjonale situasjonen lar oss nå fokusere på markedet vårt. Det er perfekt timing for oss å gjøre dette.»

Få flere detaljer om Aurora Lighting og dets utvalg av produkter ved å klikke herKilde