Markel Direct lanserer forsikring skreddersydd for bransjesektoren

Oct 28, 2022 | Diverse


Markel Direct lanserer forsikring skreddersydd for bransjesektoren

Markel Direct, forsikringsselskapet for selvstendig næringsdrivende og små bedrifter, har lansert en spesialforsikring skreddersydd for fagsektoren.

Det prisbelønte forsikringsselskapet har kunngjort at deres nye produkt vil dekke en rekke risikoer som håndverkere av alle slag står overfor – inkludert elektrikere, byggherrer, murere, malere, dekoratører og mer.

Tilbyr offentlig ansvarsforsikring, verktøydekning og mer, Markel Directs tilbud er tilgjengelig online gjennom en rask og enkel pris- og kjøpsprosess, med håndverkere som kan få et tilbud på bare 2 minutter og dekning starter på £7 i måneden.

Kunder kan skreddersy sin forsikring for å inkludere dekningsnivåer som passer deres handel, og har muligheten til å fordele premien over rentefrie månedlige avdrag.

Rob Rees, divisjonsdirektør i Markel Direct, snakket om lanseringen av det nye produktet: «De siste årene har det vært et dramatisk skifte både i forbrukernes etterspørsel etter håndverkere og i antall personer som jobber i faglærte.

«Vi har over 30 års erfaring med å forsikre småbedrifter og selvstendig næringsdrivende, og har brukt kunnskapen vår til å utvikle en forsikring skreddersydd for den voksende bransjesektoren. Fra å ved et uhell skade en klients eiendom til å få verktøy stjålet, vår policy er utviklet for å beskytte mot de spesifikke risikoene handelsfolk står overfor, støttet opp av service fra vårt prisvinnende skadeteam.»

I tillegg til spesialistdekning, vil håndverkere som er forsikret hos Markel Direct dra nytte av gratis tilgang til en 24-timers intern juridisk rådgivningslinje for å hjelpe med juridiske problemer som kan oppstå i løpet av deres virksomhet.

Rees la til: “Vi forstår de mange juridiske problemene håndverkere kan møte i jobben sin, og vanskeligheten med å vite hvem de skal henvende seg til for pålitelige råd. Det er derfor vi har inkludert tilgang til en 24-timers intern juridisk rådgivningslinje for våre forsikringstakere, uten ekstra kostnad, for å hjelpe med vanskelige situasjoner som å få betalt i tide eller håndtere utfordrende kunder.»

For å finne ut mer om handelsforsikring fra Markel Direct, besøk nettsiden deres herKilde