Marlink planlegger å tilby Starlink til maritime kunder

Sep 22, 2022 | Elbil og elbil ladere


Marlink kunngjorde at de vil tilby Starlink internetttjeneste til sine maritime og bedriftskunder ifølge en rapport fra Smart Maritime Network. Leverandøren av satellittkommunikasjonstjenester planlegger å samarbeide med SpaceX i en avtale under OmniAccess-datterselskapet som vil fungere som “autoriserte Starlink-integratorer” på global basis for sine maritime og bedriftskunder.

I henhold til avtalen vil Marlink integrere Starlink sammen med sine eksisterende tjenester som VSAT, LTE (4G/5G) og bakkebaserte tilkoblingssystemer for installasjoner ombord. Dette vil danne et enkelt sentralt integrert fartøyskommunikasjonsnettverk.

Erik Ceuppens, administrerende direktør i Marlink Group, delte sine tanker om dette neste gigantiske steget i selskapets strategi.

“Denne evnen til å bruke Starlink er et gigantisk skritt i vår strategi for å gi våre kunder den beste brukeropplevelsen i klassen, og kombinerer våre bransjeledende GEO-satellitttilkoblingsløsninger med neste generasjon LEO høyhastighetstjenester med lav latens, ” han sa.

“Vi ser frem til å samarbeide med SpaceX for å integrere Starlink som en del av våre smarte nettverksløsninger, og skape en overlegen global tilkoblingstjeneste for vår omfattende maritime og bedriftskundebase over hele verden.”

SpaceX visepresident for Starlink Sales, Jonathan Hofeller, kom inn på hvordan Starlink vil hjelpe Marlink.

“Å legge til Starlink i tilbudene vil gi en ny dimensjon av tilkobling til Marlinks globale kundebase,” sa Hofeller.

“Denne bredbåndsopplevelsen med lav latens og høy båndbredde vil tillate bedriftskunder og maritime kunder å administrere sine eksterne virksomheter mer effektivt enn noen gang før.”

Helt siden lanseringen av Starlink Maritime i løpet av sommeren, har SpaceX fått flere nye kunder, alt fra yachteiere til cruiserederier.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer, bekymringer, eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer.

Marlink planlegger å tilby Starlink til maritime kunder


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...