Martindales nye CM-serie med klemmemålere

Sep 20, 2022 | Diverse


Martindales nye CM-serie med klemmemålere

CM-serien av profesjonelle klemmemålere fra Martindale Electric, gjør det enkelt å velge riktig verktøy for jobben hver gang. Enten det er lavstrøm AC, eller DC for solcelle-PV og batterisystemer, får utstyret jobben gjort.

Klemmeserien i lommestørrelse inkluderer CM55 AC Clamp, CM57 TRMS AC Smart Clamp og CM79 TRMS AC/DC Clamp, som kombinerer enestående spesifikasjons- og måleegenskaper med pålitelighet og brukervennlighet.

Klemmene oppfyller de strenge kravene til elektrikere og serviceteam som jobber med både AC- og DC-systemer, fra grunnleggende AC-målinger til min/maks-overvåking av oppstarts- og ladestrømmer. Alle klemmene har automatisk rekkevidde og måler strøm til bedre enn 2 % nøyaktighet.

Inngangsnivået CM55 er en høyytelses AC-klemmemåler som måler AC-strøm opp til 400A, AC/DC-spenning og motstand med kontinuitetstest. Den kompakte designen muliggjør også nøyaktig og pålitelig strømmåling ned til 10mA oppløsning uten å måtte bryte seg inn i kretsen.

I etterkant av CM55 er CM57 TRMS Smart Clamp Multimeter som måler vekselstrøm opp til 600A, AC/DC spenning, motstand med kontinuitetstest pluss kapasitans, frekvens og diodetest som gjør det godt egnet for HVAC-applikasjoner.

CM57 har en bakgrunnsbelyst skjerm med høy kontrast og en holdefunksjon for arbeid i lite lys og vanskelig tilgjengelige områder, og inkluderer også en Smart-funksjon, som automatisk oppdager og veksler mellom motstands- og kapasitansmålinger. Den avanserte kjevedesignen har en innebygd berøringsfri spenningsdetektor for enkelt å identifisere strømførende kabelføringer.

Ekte RMS-måling sikrer nøyaktig og pålitelig AC-strøm- og spenningsmåling for forvrengte bølgeformer generert av dagens kraftelektronikk og ikke-lineære belastninger. Ikke-true RMS-klemmer kan ofte gi avlesninger opptil 50 % lavere enn den faktiske verdien i disse vanlige applikasjonene.

CM79 TRMS-klemmemåleren har AC- og DC-strømmåling opptil 600A med Min/Max for overvåking av maksimale belastninger, oppstarts- og ladestrømmer. Den profesjonelle klemmen er ideell for bruksområder som involverer PV-installasjoner, batteriovervåking, UPS-systemer og elektriske kjøretøy. Den elliptiske kjevedesignen vil romme ledere og samleskinner opp til 35×15 mm.

Alle modellene i serien inkluderer et tommelhjul for enhåndsbetjening og automatisk avstandsmåling for enkel bruk, automatisk avslåing, en lavt batteriindikator og en hold-funksjon, som er spesielt nyttig når du arbeider i områder med begrenset tilgang.

Med eksepsjonell byggekvalitet og ytelse kombinerer den konkurransedyktig prisede serien med klemmemålere fra Martindale Electric enestående spesifikasjoner og måleegenskaper med pålitelighet og brukervennlighet.

Den nye CM-serien leveres med høykvalitets TL16-testledninger, alkaliske batterier og en myk bæreveske.

Alle Martindale Electric-produkter kommer med to års garanti og oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

For mer informasjon, klikk herKilde