Mer lader opp DX Freights EV-overgang

Jan 15, 2023 | Diverse


Mer lader opp DX Freights EV-overgang

Ladespesialist for elbiler Mer har gleden av å kunngjøre et samarbeid med DX (Group) plc, en ledende leverandør av leveringsløsninger, inkludert pakkefrakt, sikker kurer, 2-manns og logistikktjenester.

Nylig annonserte DX Freight et innledende investeringsprogram på £750 000 for å elektrifisere kjøretøy, dedikert til en av sine mest verdsatte kunder, med den første fasen lansering i deres Southampton og Warrington-depoter.

DX krevde en ladeinfrastrukturpartner som kunne tilby rådgivning, støtte og ettervern for å underbygge planene deres. Som en del av konsulentvirksomheten har Mer gjennomført en fullstendig revisjon og undersøkelser av alle 87 depoter, for å fastslå og gi råd om eventuelle energibegrensninger, for å sikre at alle elektriske kjøretøy er fulladet over natten.

Som et resultat har Mer installert 7kW hurtigladere fra Alfen, en produsent kjent for påliteligheten til maskinvaren. DX Freight bruker også Mer Connect, en back-office-plattform, som gir full synlighet i sanntid av ladestatus og bruk. Mer Connect utfører også regelmessige helsesjekker på hvert ladepunkt og kan til og med fjernfikse enkelte problemer uten behov for en ingeniørtilkalling, noe som reduserer nedetiden.

Natasha Fry, leder for strategiske kontoer for Mer, sa: “Vi er stolte av å støtte DX Freight i overgangen til elektriske kjøretøy. Vi ser frem til å samarbeide med DX Freight for å utvide ladenettverket etter hvert som dens elektriske flåte vokser, og til å styrke forholdet vårt til den bredere DX-gruppen.»

Paul Ibbetson, administrerende direktør i DX Freight, sa: «Kjøretøyene våre er forretningskritiske eiendeler som er nøkkelen til å levere det konsekvent høye servicenivået vi tilbyr til våre kunder. Vi trengte derfor en ladepartner for elbiler som forsto virksomheten vår og ønsket å støtte oss, ettersom vi går videre til en mer bærekraftig elektrisk flåte. Mer krysset av for alle boksene våre, og vi ser frem til å jobbe med dem i fremtiden.»

For mer informasjon om Mer sine flåteløsninger, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...