Mercedes CEO Q&A, US Kia EVs, Accord Hybrid, Lucid hjemmelading ved 80 mph: Dagens bilnyheter

Oct 26, 2022 | Elbil og elbil ladere


Kia vil lage elbiler i USA Honda ønsker å bringe spenningen tilbake til sin Accord – inkludert hybriden, selvfølgelig. Toyota benytter BYD-batterier for sin BZ3, men bare i Kina. Lucid Air kan lade veldig raskt hjemme. Og vi snakker med Mercedes’ administrerende direktør om elbiler. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

I et intervju med GCR, Mercedes-Benz administrerende direktør Ola Källenius snakket om selskapets brede omdreiningspunkt for elbiler, inkludert effektiviteten til neste generasjons arkitekturer, den elektriske G-Wagen, og nyinnspilling av programvaren; og han antydet at merket planlegger å gjøre mer på ladeplassen.

Kia bekreftet at de også vil ha kommende elektriske kjøretøy laget i Georgia – på Hyundais kommende «Metaplant», som brøt bakken tirsdag. Produksjonen ved Georgia-fabrikken for merkevaren vil starte tidlig i 2025.

Honda lover å “bringe spenningen tilbake” for den redesignede 11. generasjons Accord som vil bli avslørt neste måned. Det inkluderer en større berøringsskjerm og bedre hybridytelse, sa det – og vi vil satse på merkevarens siste, rekonfigurerte hybridsystem fra CR-V for å oppnå sistnevnte.

Toyota benytter seg av BYDs LFP-batteriteknologi for sin Tesla Model 3-størrelse BZ3 sedan. Men modellen er et resultat av flere partnerskap som kun er i Kina for selskapet og kommer rett og slett ikke til å bli solgt i USA (eller Europa) i sin nåværende form.

Den tilkoblede ladestasjonen som Lucid selger for Air, gir en rekkevidde på hele 80 miles per time med lading – hjemme, gitt en ideell installasjon og maksimal ladehastighet. Airens fenomenale effektivitet hjelper; og det hjelper å dra nytte av Airs 19,2-kw innebygde lader. Enheten er klar for toveis lading som ennå ikke er aktivert.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...