Mercedes EQE SUV-pris, EV-luftfjæring, løse ratt for Model Y, Ariya: Dagens bilnyheter

Mar 8, 2023 | Elbil og elbil ladere


Ratt faller av elbiler. Luftfjæring kommer til å hjelpe med rekkevidden, hevder en leverandør. Og Mercedes EQE SUV har blitt priset til å knirke under EV-skattefradraget maks. Dette og mer, her på Green Car Reports.

Mercedes-Benz har priset sin USA-produserte EQE SUV, og til rett under $80 000 til start, reduserer den helelektriske SUVen skattefradraget for elbiler. Denne luksuriøse modellen vil lande mellom EQB og EQS SUV i sitt utvalg, og mot slike som BMW iX og Audi Q8 E-Tron.

Mens luftfjæring tidligere har vært et nødvendig kompromiss i enkelte elbiler for å opprettholde komfort og ytelse, skryter Hyundais teknologileverandør av at de i neste generasjons form kan hjelpe til med å hjelpe elbiler og beskytte batteriene.

Nissan tilbakekaller noen 2023 Ariya EV-er fordi ratt kan løsne. Denne tilbakekallingen er basert på flere beretninger om løse ratt. Og hvis dette høres kjent ut, er det fordi det ser ut til å være nært parallelt med flere nylige beretninger som er offentliggjort på sosiale medier angående Tesla Model Y. Vel, i morges la NHTSA ut en åpen undersøkelse av Model Y-rattløsning, basert på to nylige hendelser

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Green Car Reports nyhetsbrev

Registrer deg for å få de siste nyhetene om miljøbil og miljø, levert til innboksen din daglig!

Jeg godtar å motta e-poster fra Green Car Reports. Jeg forstår at jeg kan avslutte abonnementet når som helst. Personvernerklæring.

Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...