Møt forbrukernes etterspørsel med den nyeste smartbryteren fra Retrotouch

Apr 4, 2023 | Diverse


Møt forbrukernes etterspørsel med den nyeste smartbryteren fra Retrotouch

Med smart teknologi som fortsetter å vokse i et raskt tempo, og bruken utvidet til mange deler av husholdnings- og kommersielle elektriske apparater, finner vi ut mer om den nyeste “smarte” løsningen som gjør livet enklere for elektrikere og deres kunder.

Det største vekstområdet for elektrikere å holde seg på toppen av er, etter vår mening, stemme- og app-kontrollert teknologi for smarthjem, noe som fremgår av det økende antallet huseiere som etterspør smartere, mer effektive hjem og den akselererende utviklingen av nye og forbedrede smarte hjemmeenheter.

Denne veksten er ikke begrenset til smart sikkerhet, varme- og ringeklokkesystemer, den er nå svært tilstede i sektoren for elektrisk tilbehør – som smarte lysbrytere/lyssystemer.

Smarte brytere som utvalget som tilbys av det innovative britiske belysningsmerket Retrotouch, er utviklet for å møte forbrukernes etterspørsel etter stemmestyrte belysningssystemer. Den gode nyheten for elektrikere er at disse er ekstremt enkle å installere. Det er den samme ledningen – du legger ganske enkelt til mer teknologi med samme installasjon.

Denne enkelheten og enkle installasjonen gjør denne typen smarte brytere til en enkel oppsalgsmulighet for elektrikere til alle forbrukere som er bekymret for komplisert og tidkrevende installasjon. Bryterne passer til en 35 mm bakboks med standard ledninger uten behov for nøytral.

De er også svært ettertraktede og superstilige med attraktive glassfinisher og en rekke fargealternativer. De setter den perfekte prikken over i’en til ethvert rom, samtidig som de leverer smarte funksjoner i en enkel enhet.

For elektrikere som installerer Philips Hue-belysningssystemet, tilbyr Retrotouch også en Philips Hue smart lysbryter som bokstavelig talt er “feste hvor som helst”. Disse er ikke avhengige av et “hele hjemmet” smart belysningssystem, men kan brukes på kjøkkenet alene om nødvendig.

De trådløse, batterifrie bryterne som sitter fast hvor som helst kan kontrollere opptil 50 Philips Hue-lys og -lamper samtidig. De sikrer at Philips Hue-belysningssystemet alltid er på og smart, og fungerer sømløst fra bryteren, via bevegelse, stemme og appkontroller.

Ved å koble kjøkkenlysbryterne til en telefon og Hue-bevegelsessensorer, kan brukere dra nytte av de utmerkede automatiseringsmulighetene uten å kjøre noen ledninger. For mer subtil belysning er det mulig å leke med farger eller gjøre om bryteren til et automatisk nattlys på lavere nivå. Bryterne ser også bra ut, med en førsteklasses glassfinish som gir et stilig designerfølelse til ethvert kjøkken.

For å bla gjennom Retrotouch nettbrosjyren, klikk her

SLIK INSTALLERER DU EN SMARTBRYTER – 3 ENKLE TRINN

Trinn 1: Avhengig av modell kan glasspanelet festes. I så fall, bruk en flat skrutrekker, juster etter åpningen på bunnen av bryteren og vri og løft for å løsne. Vær forsiktig så du ikke skader glasset.

Steg 2: Koble live-feeden til L-porten og Switch Live til L1-porten. Hvis en nøytral kabel ikke er installert i eiendommen, kan du bruke Wi-Fi-adapteren som følger med som et alternativ. Enkel å ettermontere og installere, en 35 mm dybde bakboks er nødvendig.

Trinn 3: Når bryteren er slått på og fungerer med lampen, kan du legge bryteren til Smart Lithe-appen. Trykk og hold knappen i 10 sekunder eller til LED-en begynner å blinke lilla. Trykk på +-knappen og velg ‘legg til enhet’ på appen. Velg bryteren du vil legge til, og den vil legge den valgte bryteren til nettverket ditt.Kilde