Møt TEGO Slim: En del av den kostnadseffektive essensielle armaturen fra Megaman

Nov 29, 2022 | Diverse


Møt TEGO Slim: En del av den kostnadseffektive essensielle armaturen fra Megaman

Den globale lysprodusenten Megaman® fortsetter å tilby den komplette belysningsløsningen når det gjelder brannklassifiserte integrerte LED-downlights. For å komplettere den eksisterende applikasjonsrike TEGO 2, har Megaman lansert sin økonomi TEGO Slim, som utnytter mange av de samme fordelene, men til en ekstremt kostnadseffektiv pris.

Ideell for bruksområder med begrenset takdybde, TEGO Slim er egnet for en rekke bruksområder, inkludert kjøkken, bad, kontorer, detaljhandel, hoteller og restauranter.

TEGO Slim veier bare 160 g og er en kompakt, slank utgave av TEGO og TEGO 2 LED-downlight med en 90° strålevinkel. Den kommer med jevn ytelse triac-dimming (U-dim) og tilbyr en energieffektiv lumeneffekt på 450lm ved 5,5W og en 4000K fargetemperatur.

Testet for å gi brannbeskyttelse for 30, 60, 90-minutters takkonstruksjoner og IP65-klassifisert, er TEGO Slim ideell for miljøer med høyere fuktighetsnivåer, som kjøkken og bad.

Installasjonen er enkel uten behov for verktøy på grunn av sløyfe inn/sløyfe ut-funksjonalitet og en fleksibel ledning mellom armaturet og rekkeklemmen. En valgfri termisk isolasjonsbeskyttelse er tilgjengelig for bruk under termiske takinstallasjoner, og det er børstet nikkel samt standard matt hvit finish.

“Vi er glade for å ha TEGO Slim som en del av vårt daglige Essentials-armaturer,” kommenterte Micaela Abbott, nasjonal salgssjef hos Megaman®. “Med bemerkelsesverdige 25 000 timers bruk er det ikke bare plasseffektivt, men også kostnadseffektivt. Som et resultat er en brannklassifisert og dimmende downlight-armatur mer tilgjengelig for et bredere spekter av budsjettbevisste sluttbrukere og deres applikasjoner.”

Essentials TEGO Slim kommer i børstet nikkel eller standard matt hvit og kan kjøpes hos elektriske grossister over hele Storbritannia, så vel som en rekke nettforhandlere.

For å finne ut mer om TEGO Slim, klikk herKilde