myenergi lanserer libbi batteri for å fullføre hjemmets energiøkosystem

Nov 13, 2022 | Diverse


myenergi lanserer libbi batteri for å fullføre hjemmets energiøkosystem

myenergi, produsenten av øko-smart teknologi som nylig ble anerkjent som en av Storbritannias topp 10 raskest voksende selskaper, fortsetter veksten til nye markeder med lanseringen av sitt eget hjemmebatteri, kalt libbi.

Et nytt produkt for det Lincolnshire-baserte selskapet, libbi, vil sitte sammen med eddi (den smarte solcelle-avlederen) og zappi (verdens første solar EV-smart-lader) i myenergis øko-smart produktlinje, og avgjørende, vil tillate kundene å fullføre hjemmets energiøkosystem, og hjelper dem med å maksimere eget forbruk fra sin egen fornybare generasjon og redusere energikostnadene betydelig.

Jordan Brompton, medgründer og CMO av myenergi, sa: “Vi er utrolig glade for å bringe et smarthjembatteri til det britiske markedet. Rundt én million hjem i Storbritannia har nå solcellepaneler, og ettersom salget av elektriske kjøretøy fortsetter å øke og overgangen til elektrisk oppvarming akselererer, vet vi at det vil være stor vekst i innenlandsk fornybar produksjon og etterspørsel etter batterilagring for å maksimere den.»

Myenergi libbi hjemmebatteriløsningen inkluderer batteriet, omformeren og kontrolleren, slik at kundene kan fullføre sitt hjemlige energiøkosystem. Som alle myenergi-produkter er libbi miljøsmart, og tar intelligente avgjørelser om når den leverer og lagrer strøm basert på hvor mye energi som brukes, hvor mye som genereres fra solenergi og kundens strømtariff. Hybridbatterisystemet kan tilpasses et bredt spekter av installasjonsoppsett, og aksepterer både solenergi- og nettlading.

I motsetning til andre lagringsbatterier i hjemmet, vil libbi tillate kundene å prioritere belastninger som de ønsker i myenergi-appen, for eksempel for å unngå at batteriet lades ut automatisk når de kobler til elbilen, eller omvendt, for å lade elbilen direkte fra hjemmebatteriet når deres zappi er i ECO+-modus.

Den modulære designen bruker 5,1 kWh batteripakker, skalerbare opp til totalt 20,4 kWh lagringsplass, med enten en 3,68 kW eller 5 kW omformer. Kunder kan velge om de vil lade libbien fra solenergi, nettenergi eller en blanding av begge deler – hvor sistnevnte er optimalisert rundt brukstid eller smidig tariff.

Ikke bare kan lagring av billigere strøm utenfor peak spare kundene penger, ved å unngå å bruke dyrere energi i rushtiden; det reduserer også belastningen på rutenettet. I tillegg er libbi tilgjengelig med valgfri Blackout Backup, som gir øyeblikkelig energi til en dedikert krets i tilfelle strømbrudd.

Mens en studie fra University of Oxford viste at gjennomsnittlig selvforbruk – mengden solenergi som en husholdning faktisk ender opp med å bruke – er rundt 45 % i Storbritannia, viser modellering av myenergi at dette øker til nærmere 100 % for et hjem energiøkosystem som omfatter eddi solar omleder, zappi EV lader og libbi hjemmebatteri.

Lee Sutton, medgründer og administrerende direktør i myenergi, la til: “Vi er forpliktet til innovasjon og er glade for å levere teknologier som hjelper kundene våre å få mer autonomi over energien deres. Vårt libbi-hjembatteri vil hjelpe kundene våre å fullføre sitt eget energiøkosystem, slik at de kan bli mindre avhengige av elektrisitet levert fra nettet og bli mer energiuavhengige, for både å redusere energikostnadene og redusere sitt eget karbonfotavtrykk.»

En 4 kW innenlands solcellepanel vil typisk generere rundt 3500 kWh elektrisitet per år – nok energi til å kjøre mer enn 10 000 miles i en elbil – så hvis mer av denne energien kan lagres og brukes av husholdningen, vil det ha betydelige fordeler i avkarbonisering av kjøretøy og hjem.

For mer informasjon, klikk herKilde