Nasjonal ventilasjon hjelper boligutviklere med å møte nye byggeforskrifter

Mar 30, 2023 | Diverse


Nasjonal ventilasjon hjelper boligutviklere med å møte nye byggeforskrifter

National Ventilation, en ledende UK-basert ventilasjonsprodusent og leverandør, hjelper arkitekter, utviklere og entreprenører med utbygginger på mindre enn 100 tomter med å overholde endrede byggeforskrifter.

Den nye 2021-utgaven av del F (Ventilasjonsmidler), L (Bevaring av drivstoff og kraft) og O (Overoppheting) trådte i kraft 15. juni 2022 i England, men det er en 12-måneders utsettelsesperiode, som slutter juni 2023 Hver enkelt boligtomt må etter dette følge denne forskriften for å overholde. Historisk sett gjaldt byggeforskriftene for hver tomt, dette har nå endret seg til hver tomt, så hvis en tomt designet i henhold til tidligere forskrifter ikke har startet hver tomt innen juni 2023, ville eventuelle gjenværende tomter måtte redesignes for å møte 2021-utgaven av byggeforskriften.

Heldigvis tilbyr National Ventilation en gratis helhusventilasjonsdesigntjeneste for design- og byggeprosjekter for å sikre at ventilasjonssystemene både fungerer i bygningene og oppfyller byggeforskriftene. Selskapet tilbyr også et svært bredt spekter av produkter for å sikre at utviklere har ventilasjonsløsningene de trenger, inkludert en rekke resirkulerte plastprodukter for å tilby mer bærekraftige valg for sine kunder.

Publisert 15. desember 2021, den nye del F og del L av byggeforskriftene skal hjelpe Storbritannia med å levere Net Zero inkludert en reduksjon på nesten en tredjedel mindre karbon for nye hjem. Men ettersom bygninger blir mer lufttette, for å forbedre effektiviteten og bidra til å nå dette målet, er det avgjørende å vurdere inneluftkvaliteten (IAQ) også. Den nye del F blir derfor sett på som en viktig utvikling siden den fastsetter viktige endringer, som vil akselerere overgangen til lavkarbonventilasjon som en industristandard samtidig som den forbedrer IAQ.

For nybyggede boliger krever den nye byggeforskriften høyere ventilasjonshastigheter for å beskytte beboers helse. Dette betyr en overgang til mer avanserte ventilasjonsløsninger, som for eksempel Mechanical Ventilation with Heat Recovery (MVHR). National Ventilations dedikerte helhusventilasjonsdesigntjeneste for utbyggere på 100 tomter eller mindre er en gratistjeneste som gir et komplett helhusventilasjonsdesign, som spesifiserer riktig størrelse ventilasjonsaggregat og riktig type og lengde på kanaler. Den detaljerer enhetsberegninger, en komplett settliste, anbefalte kanalruter, samt et forhåndsbestilt besøk på stedet der det er nødvendig.

“Energieffektiv MVHR gir utmerket innendørs luftkvalitet og er et viktig element for å redusere karbonutslipp fra det bygde miljøet, noe som gjør det til valgfri helhusventilasjonsløsning for å møte de nye byggeforskriftene. Det krever imidlertid spesialistkunnskap for å designe et system. Det er her designteamet vårt kommer inn,» forklarer Christian Rehn, nasjonal salgssjef i Nasjonal ventilasjon. “Vår gratis designtjeneste for ventilasjonssystem hjelper utviklere med å sikre at prosjektene deres overholder de nye byggeforskriftene, noe som gir trygghet.”

Nasjonal ventilasjon har et svært bredt spekter av ventilasjonsløsninger, inkludert MVHR, for å forbedre IAQ og oppfylle de nye byggeforskriftene. Selskapet jobber også hardt for å gjøre ventilasjonen mer bærekraftig; dette betyr at det er lettere for utviklere å ta mer bærekraftige valg samtidig som de drar nytte av kvaliteten og ytelsen National Ventilation er kjent for. National Ventilation er forpliktet til kontinuerlig å forbedre produktenes energiytelse, redusere avfall gjennom et produkts livssyklus, og betydelig øke bruken av resirkulert plast fra den sirkulære økonomien i produksjonen av produktene.

National Ventilations bærekraftsmål er rettet mot å oppnå betydelige forbedringer innen utgangen av FY2025. Over 70 % av produktsalget vil være fra dets energieffektive produktserier innen utgangen av FY2025, mens 90 % av produktene som produseres vil være laget av en resirkulert kilde. National Ventilation har videre som mål å minimere sin miljøpåvirkning ved å samarbeide med sine leverandører, partnere og den bredere industrien for å takle klimaendringer, redusere avfall og beskytte naturen.

Selskapet har allerede produkter i sortimentet, som er laget av resirkulert plast. Transformasjonen fra ny til resirkulert plast fulgte betydelig FoU, inkludert omfattende material- og produkttesting, slik at kundene kan forvente den samme gode produktytelsen. National Ventilation tilbyr også et bredt utvalg av stive kanaler, som er laget av resirkulert plast. Alle produkter som bruker resirkulert plast er tydelig merket med et resirkulert klistremerke, slik at kundene enkelt kan identifisere produkter laget med resirkulert plast. Selskapet jobber nå med å utvide antallet produkter laget av resirkulert plast og tilby stadig mer energieffektive produkter. For mer informasjon om National Ventilations bærekraftsmål, besøk https://www.nationalventilation.co.uk/sustainable/.

For å ta opp gratis designtjenesten kan arkitekter, utviklere og byggherrer besøke www.nationalventilation.co.uk/design-service/ hvor de kan laste opp byggetegningene sine. Når designteamet har prosjektets bygningstegninger, vil det produsere gratis profesjonelle REVIT ventilasjonsdesign for kunden. Tjenesten vil hjelpe til med å designe og spesifisere hele husets ventilasjon, for eksempel MVHR, med National Ventilation som gir en gratis trinn-for-trinn-guide for å forklare prosessen.

For ytterligere informasjon om alle produkter og tjenester som tilbys av National Ventilation telefon 01823 690 290 eller klikk herKilde

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Respektert ingeniør og bedriftsleder tar på seg en ledende rolle i ingeniørtjenester organ. Den nye presidenten for ECA, Storbritannias ledende bransjeforening for ingeniørtjenester, er bedriftsleder og elektroingeniør, Sean Smyth. Sean feiret nylig 50 år i den...